Atletico Madrid på fjerdeplass møter tredjeplasserte Girona til toppkamp i LaLiga. Vinner hjemmelaget vil de være 4 poeng bak bortelaget, så det kan bli tøft å knipe tredjeplassen uansett.

Men det blir utrolig viktig å ta de 3 poengene. Topp 4 i de største ligaene kvalifiserer seg som de fleste vet til Champions League. Atletico Madrid pustes således i nakken av Bilbao som kun er 2 poeng bak.

Det finnes et par faktorer som gjør at jeg mener det finnes verdi i oddsen på hjemmelaget. Atletico Madrid er uhyre sterke på egen bane og har kruttsterke 13-1-1 hjemme i år.

Girona plukker selv de fleste poengene sine hjemme (12-2-1) og borteformen er dessuten skrekkelig svak nå med 1-0-5 på de siste 6 borte.

Diego Simeno er en taktiker av rang og har stått i disse kampene mange ganger. Jeg kan ikke helt se for meg at Girona får med seg poeng i denne kampen. De fløy på en medgangsbølge og overpresterte veldig lenge, men har så smått begynt å møte hverdaen etter hvert. 5 tap siste 6 borte og så skal de til en av de vanskeligste banene i ligaen.. Jeg tipper 1-0 eller 2-0 til hjemmelaget som er utrolig gjerrige bakover, ikke minst i kamper med ekstra betydning.