• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Utah Jazz – New Orleans Pelicans
  • Tips/ utfall:H/ -5,5
  • Spillestopp:20.01.2021 03:00
  • Odds:1.83
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Utah har innkassert 5 strake seire. De klikker både defensivt og offensivt nå. Laget ledes av Rudy Gobert defensivt og han er et monster for å sette det på spissen.
Fremover har de utviklet seg fra fjorårssesongen i den forstand at de nå fyrer langt flere 3-poengere. De var nr.10 på den statistikken i fjor og nr.3 så langt denne sesongen.

Donovan Mitchell har vært litt variabel så langt, men vi veit alle hva han er god for… Jordan Clarkson har vært fantastisk fra benken. Minst 21 poeng i tre av de fem siste er sterkt.

Bogdanovic har steppet inn for Inbles og imponert stort som sådan.

Det interessante i denne matchupen er mangelen på forsvarsspill hos New Orleans. Ikke minst er de elendige på å forsvare seg mot 3-poengere. Motstanderne får altfor mange åpne skuddposisjoner og det er farlig mot et formlag som Utah.

New Orleans vant sist mot svake Sacramento. Det var første seier etter 5 strake tap, men det var en ren shooutout, så veldig imponerende var det ikke. De er, dessverre, altfor avhengig av Ingram og Zion, men de kan ikke gjøre alt for å si det mildt.

Utah vant på en dårlig dag borte mot en bra lag som Denver. Det kjennetegner et lag i flyt, at de vinner selv på en dårlig dag. New Orleans må virkelig finne ut av de defensive problemene sine og jeg tror ikke Utah er en gunstig motstander akkurat nå.

Slike defensive problemer løses sjelden over natta og spesielt er det layups og 3-ere fra sidene som gir dem store problemer. Utah skyter 40% på 3-ere.. natta…. De skal klare å stoppe Mitchell, Conley og Clarkson først og fremst. Når man da har Rudy Gobert som en av ligaens beste rim-protectors og reboundere. Ja, da tror jeg oppgaven blir for stor for New Orleans.

I forhold til Gobert blir han svært viktig for å demme opp for fysikken til Zion og Adams hos Pelicans.

New Orleans slo som sagt Sacramento sist og kan ha fått en liten selvtillitsboost, men Sacramento har sluppet inn minst 122 poeng i 8 strake kamper. Det er jo helt natta……….

Utah sin dybde, gode defensiv, samt vanvittige evne til å senke skudd fra distanse bør være avgjørende faktorer mot et lag som er helt på viddene til å forsvare seg om dagen. Pelicans sin sjanse ligger først og fremst i Zion og Adams fysikk under kurvene, men jeg håper Gobert setter dem på prøve.

Stigis