• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Brooklyn Nets – Sacramento Kings
  • Tips/ utfall:H/ -6
  • Spillestopp:24.02.2021 01:30
  • Odds:1.81
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Offensivt er det trolig ingen som matcher Brooklyn Nets. Selv uten den største alfahannen Kevin Durant feier de over motstander etter motstander. Durant mangler til natten også, men hva gjør det når de har James Harden, Kyrie Irving og Joe Harris for å nevnte det største offensive arsenalet.

Harris har satt 107 3-poengere så langt denne sesongen med over 50% uttelling. Han gir Curry kamp om å være ligaens beste skytter. Han er også en som ofte går litt under radaren da motstanderne fokuserer mest på å stoppe Harden og Irving (og selvsagt Durant når han spiller). Det passer Harris helt utmerket.

Brooklyn begynner også å få satt seg defensivt. De vant jo svært målrike kamper der scoringene haglet i begge ender, men nå kan de mer enn kun å score. Nettopp det er cluet dersom de skal være en seriøs utfordrer til NBA-tittelen. Da må også defensiven på plass og selv om det har bedret seg i det siste har de fortsatt mye å gå på.

Spillere som Jeff Green og DeAndre Jordan er også viktige og fra benken har de jokere som Luwawu-Cabarrot og Landry Shamet for å nevne et par. 

Sacramento Kings vant 7 av 8 kamper for ikke lenge siden. Det var rett og slett kunstig bra der de fløyt på en medgangsbølge og skøyt langt over normalen i flere kamper. Nå har de kommet ordentlig ned på jorden og har tapt 7 strake kamper. Et av tapene kom mot nettopp Brooklyn Nets 16. februar. Nets vant 136-125, men seieren kunne vært MYE større. De ledet med 28 poeng over halvveis inn i siste qtr før garbage-time minsket det voldsomt på slutten.

Også i den kampen manglet Durant, men Irving gjorde 40 poeng og Harden hadde hadde en triple double (29-13-14).

Sacramento har rett og slett ingen motsvar mot Harden/Irving. Den eneste sjansen er om det blir en ren shooutout, men selv da er de normalt sjanseløse. Nå er NBA en gang sånn at enkelte lag er iskalde i enkelte kamper, men denne vinner Brooklyn enkelt de fleste dager i uka.

Harrison Barnes er for øvrig questionable for Sacramento. Det er i så fall et stort tap for laget som trenger alle sine beste for å kunne ha noen som helst mulighet (Fox, Hield, Barnes).

Stigis