• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Toronto Raptors – Orlando Magic
  • Tips/ utfall:Under 224p
  • Spillestopp:06.08.2020 02:00
  • Odds:1.84
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Nok et UNDER-spill satt med god margin etter poengtørke i avslutningen av Boston – Miami i går. Til natten mener jeg å ha funnet nok et godt UNDER-spill der linjen er overraskende høy i mine øyne.

Kampen jeg har sett meg ut er Toronto Raptors mot Orlando Magic. For å ta det med en gang;

Magic har gått OVER linjen i vanvittige 15 kamper på rad, men alle slike rekker ryker før eller siden, ikke sant? Noe av grunnen er at Orlando er forbundet med defense, defense og atter defense, men de har fått orden på spillet i andre enden av banen også og kampene deres har åpnet seg veldig opp.

Nå skal de uansett opp mot de regjerende mesterne fra Toronto som per nå er NBA’s beste lag defensivt. De har også en vanvittig 23-4 record siden januar og har vunnet begge sine kamper så langt i Orlando. Først slo de Lakers enkelt 107-92 og deretter Miami 107-103 i en  nailbiter av en kamp. De fokuserer mye på balanse defensivt og fremover har de mange alternativer. Både starterne og benken holder skyhøyt nivå og jeg tror de bruker de resterende kampene til å spisse formen inn mot sluttspillet. Andreplassen i Eastern er på det nærmeste sikret, men dette er uansett ikke tiden for å ta lett på en kamp.

Toronto har også slått Orlando 7x på rad og de har slått dem 3x allerede denne sesongen. Legg merke til scoren til Orlando i hver av de kampene, og problemene de har hatt med å score nok poeng;

30/11-19: Orlando – Toronto: 83-90
21/11-19: Toronto – Orlando: 113-97 
29/10-19: Toronto – Orlando: 104-95

Scoren altså langt under 224 i samtlige kamper. Nå spiller altså Orlando langt mer åpent og det kan hende Raptors blir med på moroa, men jeg tror de fortsatt setter bånd på det defensive spillet og da vil Vucevic & co nok en gang få problemer med å bikke 100.

I tillegg til å ha holdt strupetak på Orlando har Toronto selv bare snittet på 102,3 mot Orlando i de 3 kampene. De har videre snittet på 107 poeng i de to kampene så langt «in the bubble». Klarer de nok en gang å trumfe gjennom sin solide defense er det langt opp til 224 poeng..

Et rent hc-spill på Toronto eller Toronto-seier og under er også aktuelle varianter. Husk at dette blir back-to-back for Orlando som tapte for Indiana i går. Klar rest-fordel for Toronto i tillegg altså…

Stigis