• Sport:Tennis
  • Land:Internasjonal
  • Liga:ATP
  • Kamp / utøvere:Sandgren – Querrey
  • Tips/ utfall:Sandgren
  • Spillestopp:24.01.2020 06:30
  • Odds:2.60
  • Innsats:4/10
  • Selskap:Unibet

 

ATP Australian Open 3.runde

Jeg tar dette spillet tidlig, ettersom jeg tror markedet kommer til å synke.

Tennys Sandgren tok en veldig sterk seier med 3-2 i sett mot Berrettini i dag, og det jeg så av matchen imponerte meg. Sandgren servet fantastisk bra nesten gjennom hele kampen, og han hang veldig bra med fra grunnlinjen. Tohåndsbackhanden hans er meget pen når Tennys er i form.

Sandgren oppsummerer mye av det siste halve året selv her:

«I was injured most of the fall. I tore a ligament and had a stress fracture in my foot so that blew after the US Open I played one week in Asia and then I was done. I couldn’t play. Then going into this year I had 250 points to defend in the first week that i did not defend. But it felt like I played well last year in spurts. I had good weeks in slams. I like these tournaments a lot. It feels like one of the few weeks where tennis actually feels like it means something. Sometimes you get lost travelling a lot. I certainly get lost sometimes. My game kind of games together in these kind of weeks. You gear your schedule to peak for these weeks and maybe I feel that more as I get older.»

Interessant det Sandgren sier om at Slams tydeligvis får mye av det beste utav han, fordi amerikaneren var jo i kvartfinalen i AO for et par år siden.

Samuel Querrey blir pappa for første gang neste uke, men han henger fortsatt på i denne turneringen. Querrey fikk 1.runde-seieren servert gratis av en forferdelig Coric, som sannsynligvis spilte sin verste kamp på kanskje årevis. I 2.runde ventet Berankis, og han er en av de aller dårligste Slam-spillerne i topp 100.

Querrey er fortsatt en serve/power-spiller, og når han har en høy 1.serveprosent er han alltid ubehagelig å møte. Grunnspillet blir imidlertid mer og mer varierende, og jeg synes det er lengre mellom hver gang vi ser Querrey på sitt beste.

Det er kun en Grand Slam der Samuel har prestert stabilt gjennom karrieren, og det er Wimbledon. Derfor er det veldig interessant at eneste kamp innbyrdes var i 3.runde i Wimbledon i fjor og at Querrey bare vant 64 67 76 76 der.

Foreløpig værmelding for i overimorgen er at ikke blir i nærheten så mye vind som nå, og da blir dette preget av mer slugging fra grunnlinjen. Nå som Sandgren server maks mener jeg at han har en kjempefin sjanse på seier, ettersom Querrey skal være en mye finere matchup enn Berrettini (som tross alt ar topp 10 og faktisk kan spille ganske bra fra grunnlinjen).

Mine prosenter: Sandgren 46-47 % – Querrey 53-54 %

4 units prøves på Sandgren til 2.60 hos Unibet. Resten av markedet følger like bak, men jeg forventer som sagt at det faller frem mot kampstart natt til fredag.

Frankie