• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors
  • Tips/ utfall:Stephen Curry o/33,5p
  • Spillestopp:16.04.2021 02:00
  • Odds:2.03
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Pinnacle gir 2,03 på dette spillet, mens f.eks. NordicBet gir lunkne 1,83 – dette til info.

Kornboy var glimrende frempå med litt snadder rundt Curry i går. Jeg tar meg den friheten og limer inn noe av det vår venn Kornboy skrev;

«….hvor han på de siste kampene har 53, 38, 32, 41, 37 og 36. On the road er snittet ørlite grann lavere, men formen er fantastisk med et snitt på 39,5 poeng i april.»

Tipset og innspillet til Kornboy var GLIMRENDE. Han endte opp med å score 42 poeng, at på til ved å sitte ute mot slutten grunnet blowout-seieren. Dermed har han minst 34 poeng i 6 av sine 7 siste kamper.

Når lagene møttes tidligere i sesongen, i midten av februar, vant Golden State 129-98 hjemme og Curry scoret 36 poeng.

Golden State er i kjempeform med 4 seire på siste 5 kampene. De er i Western Conference der kjøret for sluttspillplassene er vanvittig. Direkte playoff klarer de neppe, men en plass i play-in turneringen ser overkommelig ut. De er per nå nr.9 (7-10 spiller play-in). 

Cleveland er nr.13 i Eastern. Ikke heeelt kjørt i forhold til play-in, men det skal fryktelig mye til. Golden State uten Wiseman og trolig Oubre jr. igjen, men de har klart seg meget godt uten i det siste. Foruten Curry har også Draymond Green spilt opp mot god, gammel klasse nå. Senest en triple-double i forrige match. Han spiller virkelig godt i forsvar igjen og deler ut assists på løpende bånd.

Curry fortsetter forhåpentligvis godformen. Han er lagets desiderte ener offensivt. Så lenge Klay er ute i år tilfaller de fleste distanseskuddene Curry, og så lenge Oubre jr. også er ute blir det enda mer ansvar på Curry.

Med den rekken av kamper han har nå med veldig mye poeng, må denne bare prøves. Jeg liker imidlertid formen til Golden State så bra at jeg også prøve et spill på 1st qtr slik som i forrige match.

Curry spiller alltid hele 1st qtr og det skader selvsagt ikke spillet mot et lag som Cleveland. Linjen er heller ikke gæren. Mine spill blir derfor;

Curry o/33,5 poeng til 2,03 i odds (Pinnacle – 3 units)
Warriors -2 i 1st qtr til 1,97 i odds (Pinnacle – 3 units)

Stigis