• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Toronto Raptors – Houston Rockets
  • Tips/ utfall:H/ -2 (1st qtr)
  • Spillestopp:27.02.2021 01:30
  • Odds:1.82
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

James Harden er borte. Coach D’Antoni er borte og GM Darryl Morey (arkitekten bak small-ball prosjektet er borte. Tilbake står en gjeng spillere som spiller mer for seg selv enn for laget. Houston mangler rett og slett en tydelig identitet. De famler i blinde med 9 strake tap i bagasjen.

Houston har fortsatt Christian Wood skadet og det gjør ikke saken bedre. Han er særdeles viktig for denne rosteren. Det positive er at han er forventet tilbake i forkant av All Star Break. Eventuelt om de trår forsiktig og lar ham vente til etter All Star-pausen.

Nå har laget i tillegg fristilt DeMarcus Cousins som har vært veldig opp og ned denne sesongen. Comebacket etter alle skadene har vært blytungt å forsere. Da står de kun igjen med Justin Patton på Center-posisjonen. For så vidt en spennende kar, men Houston ligner et langtidsprosjekt per nå.

John Wall, Victor Oladipo og Eric Gordon er individuelt veldig gode spillere, men dette er først og fremst en lagsport og der har de litt av en jobb å gjøre slik de har spilt over en lengre periode nå.

Toronto på sin side begynte sesongen katastrofalt ræva, men har gradvis spilt seg opp. Etter en 8-3 streak har de nå tapt sine to seneste, men mot god motstand – et revansjetap for Philly, samt Heat i siste kamp.

Mot Houston tror jeg de får en fin matchup. Toronto har for vane å være best i første halvdel av kampene, så mine spill blir både 1st qtr ATS, samt pause-ATS.

I ren 1st qtr margin er Toronto nr.6, mens Houston er nr. 24. I pause-margin er også Toronto en del bedre. Kyle Lowry var tilbake for Toronto sist og med det har de alle sine sterkeste kort tilgjengelig. Offensivt oser de av kvaliteter, mens de er mer variable defensivt denne sesongen (har ikke klart å erstatte Gasol og Ibaka). De har likevel begynt å få dreis også på den fasen, så se opp for Raptors resten av sesongen.

Raptors har uansett en knallsterk statistikk mot de antatt svakere lagene og Houston må i aller høyeste grad plasseres i den kategorien nå. Houston har tapt sine 5 siste med et poengsnitt på 15…

Mine spill;
Toronto -2 i 1st qtr (1,82 i odds, Pinnacle – 4 units)
Toronto -4 1st half (1,84 i odds, Pinnacle – 4 units)

Stigis