• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Toronto Raptors – Sacramento Kings
  • Tips/ utfall:H/ -1 (1st qtr)
  • Spillestopp:30.01.2021 01:30
  • Odds:1.74
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Toronto Raptors startet elendig denne sesongen, men har gradvis spilt seg opp og blitt bedre og bedre. De slet lenge og gjør det vel fortsatt rundt center-posisjonen. Både Ibaka og Gasol ut har ikke vært bare bare og erstatte. De har prøvd ulike varianter, blant annet med både Siakam og Boucher.

Raptors er topp 3 i NBA når det gjelder å fyre flest 3-poengere i en kamp. Hele 44,3% av poengene deres kommer fra 3-poengere (mest av samtlige i NBA).

Sacramento setter de fleste poengene in the paint, men de har også en svært god distanseskytter i Buddy Hield. De’Aaron Fox og Harrison Barnes kan også fyre og spesielt Fox er i mine øyne altfor god til å være i den klubben.

Begge klubber er i skrivende stund utenfor playoffs, men Toronto kommer seg nok ganske sikkert innenfor om ikke veldig lenge.

Toronto slo dessuten Sacramento 144-123 for 3 uker siden. I en kamp med vanvittig uttelling, blant annet over 51% på 3-poengerne. Det skjer selvsagt ikke så ofte, men også Sacramento hadde god uttelling – noe som selvsagt vises på scoren i kampen. Den store forskjellen var REBOUNDS. Toronto outreboundet Sacramento hele 44-26, ikke minst 12-3 i offensive rebounds. Det gir ikke minst mange flere second chance points.

Den faktoren tror jeg kommer til å vise seg igjen og bli den store forskjellen mellom lagene. Sacramento er dessuten mer avhengig av enkeltspillere. Toronto har langt flere kort å spille på, men faren for Toronto er at de i enkelte kamper er iskalde fra distanse og da…….

Toronto er et mye bedre lag. De har vunnet 7 strake kamper mot Sacramento og har et godt tak på dem også.

Jeg skal nevne at Raptors har 2 strake tap, mens Sacramento har 2 strake seire. Jeg velger imidlertid å se på det som bra for spillet. Et sultent Toronto-lag er et bra utgangspunkt og de vant 5 av 6 kamper før tapene for Indiana og Milwaukee. Dessuten taper de nesten alltid mot Giannis & co.

Og hva med de to seirene til Sacramento? Mot Orlando og Knicks.. Ikke akkurat så jeg lar meg ta av med slike motstandere, men det kan selvsagt ha gitt dem en liten boost etter å ha tapt 4 strake og 6 av siste 7 før de kampene/seirene.

En annen stor forskjell mellom lagene er at Toronto er MYE bedre til å spille defense.

Jeg kjører 2 spill. Et på at Toronto vinner 1st qtr og det andre på at de vinner med minst 5 poeng til slutt (-4,5 til 1,78 @Pinnacle – 3 units).

Stigis