• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Boston Celtics – Toronto Raptors
  • Tips/ utfall:Hjemmelaget o/113,5p
  • Spillestopp:05.03.2021 01:00
  • Odds:1.84
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Toronto Raptors skulle nok ønske at de to siste kampene før All Star pausen ble utsatt. Rett og slett grunnet utrolig mye fravær. I gårsdagens kamp mot Detroit manglet de både Anunoby, VanVleet, Siakam, Flynn og McCaw. 

Det er ventet at de samme vil mangle til denne kampen. Det betyr en særdeles heavy workload for Lowry og Powell. Bak dem blir det nå fryktelig tynt med alle fraværene. Chris Boucher er en kjempespennende spiller og en klar nr.3 bak nevnte Lowry og Powell, men resten holder rett og slett ikke mål i en slik matchup. Det så man klart og tydelig i går. Tap med 24 poeng for svake Pistons og nå får de altså back-to-back mot et Celtics-lag som allerede har banket dem 2x denne sesongen;

12/2: Boston – Toronto: 120-106
5/1: Toronto – Boston: 114-126

Boston mangler fortsatt Marcus Smart, men han har vært ute i evigheter. Tatum, Brown, Walker, Thompson og Theis er en bra start-femmer og duoen Tatum/Brown er en giftig offensiv duo. Når det er sagt har Kemba Walker, endelig, våknet de siste kampene. Det er ikke å overdrive at han har underprestert voldsomt denne sesongen, men han har flyt om dagen og jeg er redd Toronto har lite å stille opp med i denne kampen med alle sine fravær.

Boston er dessuten i knallform om dagen. 3 strake seire og senest mot Clippers har sendt bølger med selvtillit inn i en spillergruppe som har slitt voldsomt sett ut i fra ganske høye forventninger.

Jeg er ihuga Raptors-fan og griner vel ikke voldsomt om de skulle skrelle, men gårsdagens kamp mot Pistons var skremmende dårlig. Powell og Lowry sto for 57 poeng, men likevel var de sjanseløse. Slik jeg ser det må Boston virkelig skyte seg bort, samtidig som trøtte Raptors-bein må overprestere voldsomt.

Jeg prøver et spill på at Boston scorer minst 114 poeng, mens jeg prøver også et ATS-spill der jeg spiller dem -8 til 1,92 (Pinnacle – 3 units).

Boston har altså slått Toronto med henholdsvis 12 og 14 poeng denne sesongen der Toronto har stilt med tilnærmet fullt lag ved begge anledninger. Tap med 24 poeng for Pistons i går, så minst 9 poengs seier til Boston med disse forutsetningene… Det bør være mer enn mulig.

Samtidig spill på minst 114 Boston-poeng. De har altså 126 og 120 mot Toronto i de to kampene. Nå møter de et langt svakere lag, ikke minst defensivt. Da bør minst 114 poeng være mer enn muilg…

Stigis