• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Minnesota Timberwolves – Toronto Raptors
  • Tips/ utfall:B + o/227,5p
  • Spillestopp:20.02.2021 03:00
  • Odds:3.40
  • Innsats:3/10
  • Selskap:NordicBet

Toronto er i fin flyt om dagen. De har nå tatt Milwaukee i 2 kamper på rad og de har 7-3 siste 10. Den svake sesongstarten er glemt, og jeg øyner bedring i de fleste faser nærmest kontinuerlig – selvsagt med noen feilskjær her og der (har sett alle kampene).

Før Milwaukee-seirene gikk de på en smell mot nettopp Minnesota som de skal møte i natt. Det mener jeg bygger opp for et lag i revansjemodus og hva er bedre enn å ta med seg momentumet fra Bucks-kampene?

Minnesota er plutselig hakket bedre nå som Towns er tilbake, men de er fortsatt et av de svakere lagene i ligaen. Etter den overraskende seieren over nettopp Toronto for noen netter siden har de gått på tap mot Lakers og Indiana.

Vi får derfor to lag i helt forskjellig momentum. Toronto har veldig mange gode skyttere og det hagler med 3-poengere. Da kommer man ofte ned til marginer og noen overraskende tap her og der. De ser fulltallige ut til kampen med unntak av Lowry. Han er nå oppgradert til questionable, så kanskje får vi se ham også. Mot Minnesota møter de et lag som er svake i forsvar og de kommer til å få mange åpne skuddleger. Problemet sist var en unormal dårlig uttelling der de kun skøyt 30% på distanseskytingen, mens Minnesota på sin side lå over normalen sin.

Field goal prosenten til Toronto var jevnt over langt under normalen. Klarer de å dra med seg momentumet fra Bucks-kampene slår de Minnesota de fleste dager i uken.

Matchupen tyder også på en kamp med mange poeng. Vi fikk 228 sist og linjen ligger også der, men Toronto er gode for 120+ i en slik matchup og denne havner fort på 240+ totalt.

Det skal dog nevnes at Minnesota drar fordel av at Toronto får back-to-back etter å ha spilt i går natt, men de har en så bred stall at jeg tror det går helt fint. Det kan også nevnes at Toronto har gått 3 strake OVER i samme situasjon – altså the second of back-to-back. De kampene kombinerte også for over 240 poeng..

Summa sumarum spiller jeg derfor Toronto-seier pluss minst 228 poeng i kampen. 3,40 i odds ble for fristende rett og slett.

Stigis