• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Golden State Warriors – Dallas Mavericks
  • Tips/ utfall:Over 224p
  • Spillestopp:28.04.2021 03:30
  • Odds:2.04
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

7 av 8 siste spill inn. Enten en fin formkurve eller et stort blaff, men håper det fortsetter litt i denne stilen nå som sluttspillet nærmer seg og det virkelig drar seg til.

Her skal jeg ærlig innrømme at jeg GAMBLER. Linjen på totalt antall poeng er sjokkerende lav. Jeg skjønte det måtte være en grunn til det, og her kommer den;

For Dallas er hele startfemmeren enten UTE eller QUESTIONABLE.

Richardson er rett og slett tvilsom.
Porzingis er også i kategorien tvilsom.
Kleber, Finney-Smith og ikke minst Doncic er alle listet som «usikre» kort.

Da skjønner man selvsagt at linjen er satt som den er, MEN jeg har ikke trua på at alle disse misser kampen. Dallas innehar per nå 6. plassen i Western Conference. De seks første plassene gir direkte kvalifikasjon til sluttspillet, mens nr. 7 – 10 skal spille en såkalt play-in turnering om de to siste plassene.

Dallas har ligget i play-in kategorien nesten hele sesongen, men gikk nylig forbi Portland Trail Blazers. Denne posisjonen vil de gjøre alt for å beholde, men nevnte Portland, samt Memphis, San Antonio og nattens motstander Golden State puster dem i nakken. 

Så selv om de fleste lag er forsiktig med stjernene sine nå er det faktisk veldig mye som står på spill. På slike injury lists handler det mye om precautions og ofte er det ikke så ille det kan virke som. Har lest meg opp på at Porzingis og Richardson nok er aktuell først til neste kamp, mens Kleber er et stort spørsmålstegn. Jeg føler meg dog ganske sikker på at den største stjerna av dem alle, Luka Doncic, spiller og det samme med Finney-Smith.

Misser jeg på det går denne fort UNDER linjen, MEN har man Luka Doncic og Stephen Curry på banen kan det bli poengfest igjen. Jeg skriver «igjen» fordi klubbene allerede har møttes 2x denne sesongen der man i begge oppgjør fikk over 260 poeng!!!

7/2-21: Dallas – Golden State: 134-132 (266 poeng)
5/2-21: Dallas – Golden State: 116-147 (263 poeng)

I oppgjøret fra 7.februar scoret Curry 57 poeng og Doncic 42 poeng.

I det første oppgjøret gjorde Oubre 40 poeng, Curry 28 og Doncic 27.

Har ingen rapporter om fravær utover Wiseman hos Golden State, så da er det bare å krysse alt man har for at minst Doncic og helst en av de andre nevnt stiller til start og er fit her.

I så fall får man to angrepsvillige lag der tempoet blir høyt og man får mange runs up and down med et hav av raske avslutninger.

Er man smart avventer man til ny rapport vedrørende disse spillerne, men er man ikke kjapp på labben da tas oddsen ned og de justerer linjene før man rekker å blunke. Jeg velger som sagt å gamble på at Dallas stabler et brukbart lag på beina med Doncic som hærføreren. Selvsagt fordi linjen nå er så lav som den er pga all usikkerheten.

Stigis