• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Boston Celtics – Phoenix Suns
  • Tips/ utfall:B
  • Spillestopp:23.04.2021 01:00
  • Odds:1.83
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Phoenix spilte en toppkamp i natt som var og får back-to-back. Det skal selvsagt ikke undervurderes, men jeg tror de er klare for et nytt durabelig oppgjør mot Boston.

Phoenix er ligaens nest beste lag etter snart 60 spilte kamper. Målet er å holde Clippers på avstand før sluttspillet, så hver kamp blir egentlig viktig ut sesongen (skal spilles totalt 70 kamper i denne pandemi-sesongen).

Phoenix slo Boston 100-91 tilbake i januar (191 poeng). Et UNDER-spill blir et av spillene mine. Her får vi en kamp mellom laget som spiller med 6 slowest pace i ligaen (Phoenix) og laget som spiller med 8 slowest pace (Boston). Tar man i tillegg med at Phoenix får back-to-back, er normalen at tempoet senkes ytterligere i siste del av en slik back-to-back.

Boston har to stjerner som drar lasset offensivt. En av dem er Jaylen Brown og han er listet som «tvilsom» til oppgjøret. Hvis han ikke blir klar svekker det Boston enormt offensivt, noe som selvsagt er et pluss for både Phoenix-spill, samt et UNDER-spill.

Phoenix har 13-2 siste 15, men også Boston har våknet med 8-2 siste 10. De tapte dog hjemme mot Chicago Bulls i sin forrige match. Et Bulls-lag som har tapt 6 av sine siste 8 uten Zach LaVine (spilte ikke mot Boston).

Hvis Boston mangler Brown som er høyst trolig har jeg Phoenix som KLAR favoritt. Ikke noe som tyder på at verken Chris Paul eller Devin Booker hviles. Eneste usikkerheten er Jay Crowder som er en ypperlig 3-poengs skytter. Phoenix er rett og slett det beste laget av disse og med et så sentralt fravær som Brown vipper denne i favør Phoenix – selv i en back-to-back situasjon.

Nettopp to døgns ekstra hvile er eneste ankepunktet i denne. 

To lag med ganske lavt balltempo og som kan spille forsvar hvis de bestemmer seg for det. Phoenix vil kanskje forsøke å dra ned tempoet enda mer enn vanlig pga back-to-back. Og hvis Brown som sagt mangler for Boston, ja da taler dette VELDIG for et UNDER-spill.

I tillegg kjører jeg altså ren seier for Phoenix som jeg rett og slett mener har vært det klart beste laget av disse to denne sesongen.

Phoenix vinner til 1,83 i odds (Pinnacle – 3 units)
UNDER 220 poeng til 1,97 i odds (Pinnacle – 3 units)

Stigis