• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Charlotte Hornets – Brooklyn Nets
  • Tips/ utfall:B/ -8,5
  • Spillestopp:28.12.2020 01:00
  • Odds:1.87
  • Innsats:8/10
  • Selskap:10Bet

Brooklyn Nets ble det første laget siden Lakers i 2008/09 til å vinne de to første kampene med 20+ poeng. Først hamret de Warriors av banen med 125-99, før de vant imponerende 123-95 borte mot Celtics i sin forrige match.

Nets er altså laget alle snakker om nå. De to superstjernene Durant og Irving er endelig fit og kombinerte for 57 poeng i snitt i de nevnte kampene. 

Irving skyter selvsagt ikke 62,2% i hver kamp, men herregud så sulten han virker nå. Durant tar også hvert minutt seriøst da han jakter gammel form fortest mulig etter å ha mistet hele fjoråret. Spørsmålet blir om gutta boys fortsetter med samme antall minutter. Med både Durant og Irving på plass ser bredden utrolig bra ut nå. 

Startfemmeren i de to første har vært;

Irving            Dinwiddie
          Jordan
Durant          Harris

På benken har de spillere som Jarrett Allen, Caris LaVert, Taurean Prince, Landry Shamet og Jeff Green for å nevne noen.

Steve Nash har nok ikke fått prøvd ut rotasjonene slik han ønsker i blowout-seirene, men her er det så mye klasse at jeg tror de høvler over Charlotte også.

Brooklyn slo Charlotte i 3 av 4 oppgjør i fjor og imponerte spesielt defensivt. Holder stjernene seg skadefri blir dette årets store joker og outsider.

Charlotte har jeg skrevet litt om før de to første kampene. De får det ikke helt til å stemme så langt og tapte senest i natt med 107-109 mot OKC. De hadde god uttelling fra distanse, men ellers helt grusom uttelling (nede på 39,3% 2-point field goals og svake 62,5% på 32 straffekast).

Jeg tror de skal få sitt svare strev med å forsvare seg mot Irving slik han spiller nå. Ballbehandlingen kjenner alle til, men det tempoet og den eksplosiviteten han har – og de avslutningene….

Durant har vel svært få knekt koden mot. Jeg ser for meg at P.J. Washington og Miles Bridges får oppgaven. Når det gjelder Irving faller nok hovedansvaret på tidligere lagkamperat i Boston, Terry Rozier. Godt mulig LaMelo Ball havner head to head med ham også, så jeg ser for meg en lang defensiv kveld for noen av Charlotte-spillerne.

Kanskje ikke så mye å snakke om, men Charlotte får altså end of back-to-back etter tapet for OKC i går. En elendig sesonginnledning der tilnærmingen til en noe raskere spillestil ennå ikke har satt seg.

Brooklyn Nets hamret i stykker et godt lag som Celtics og jeg synes faktisk denne linjen virker noe lav (hadde sett for meg tosifret, 11-12 kanskje).

Det er selvsagt tidlig i sesongen og mulig Steve Nash eksperimenterer en del, men Nets har uansett bredden til å vinne denne kampen tosifret. Defensivt har de fortsatt der nivået lå i store deler av forrige sesong og dersom Irving/Durant får oppunder 30 min igjen… Ja, da smadrer de fort sin tredje strake motstander (de spilte faktisk over 33 min begge to mot Boston).

Avslutter med å nevne at Nets har 5-0 ATS i sine fem siste mot lag med «loosing record»
Nets har 10-2 ATS i deres 12 seneste turer til Charlotte.

8 units hamres ut.

Stigis