• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors
  • Tips/ utfall:B/-1 1st qtr
  • Spillestopp:22.03.2021 00:00
  • Odds:1.78
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Har noen faktorer som gir meg STOR tro på Toronto Raptors i natt. På en måte går jeg all-in i forhold til antall units, men jeg sprer risikoen på tre ulike spill;

Raptors -1 (1st qtr)
1,78 i odds
4 units 
Pinnacle

Raptors -3 (1st half)
1,79 i odds
3 units
Pinnacle

Raptors pause/slutt
1,70
3 units
NordicBet

Toronto har grusomme 1-9 siste 10 kamper, MEN de har vært uten 3 av sine mest sentrale spillere/startere i mange av kampene. Siakam, VanVleet og Anunoby. Det finnes ikke et lag i NBA som ikke hadde blitt hardt rammet med 3 av 5 faste startere ute i mange kamper.

Mot topplaget Utah i forrige kamp var alle tilbake og Raptors hadde kampen i sin hule hånd med kun et par minutter igjen å spille. En svak avslutning ga 112-115 tap, men det viste kapasiteten til Toronto når de kan stille med sitt sterkeste mannskap.

De har nå falt ned til nr.9 i Eastern Conference. Før denne perioden med tap var de nr.4 og hadde en 9-3 run.

Jeg tror Toronto kommer til å hanke inn mange seire fremover, selvsagt så fremt de unngår lignende fravær grunnet skader og/eller Covid-19). 

Cleveland når garantert IKKE noe sluttspill. 10 strake tap i februar ble fulgt opp av 4 strake seire før de nå har 1-5 siste 6 igjen. Andre Drummond spiller ikke lenger da han venter på en trade der en haug med lag kjemper om signaturen hans. Jeg blir i så fall overrasket om han spiller igjen.

Kevin Love og Taurean Prince er fortsatt ute og en spiller som Colin Sexton svinger voldsomt i prestasjonene for tiden. Skal Cleveland vinne må Sexton ha dagen og det er nesten ikke å sette det på spissen en gang.

I mot Toronto har man selvsagt at de fortsatt kan trenge noen kamper før ting setter seg igjen. Synes dog de imponerte såpass mot Utah at jeg tror dette er den perfekte muligheten til å snu den negative trenden igjen.

I tillegg til de 3 som har returnert har de jo også Powell som har vært en gedigen spiller i lengre tid nå, samt Kyle Lowry som alltid må regnes. Så har man jokeren Boucher, men problemet er at bak disse er det bråstopp. Når da 3 så sentrale spillere er ute over lengre tid blir fallgruven så ufattelig stor for denne roasteren.

Jeg stoler ikke på at Raptors plutselig kommer opp med en blowout-seier. Linjen ved kampslutt er helt i grenseland synes jeg. Derfor er jeg mer interessert i spillene som går på 1st qtr og pause, da jeg tror Toronto vil gå knallhardt til verks.

De er et lag som ofte er beste i startfasen av kampene. Prøver også ledelse til pause og seier til slutt. Som fulltallige skal de rett og slett vinne denne kampen. NBA er så små marginer og mye kommer ned til dagsformen. Et lag kan både overprestere og underprestere noe jævl… i en enkeltkamp, men vinner ikke Toronto denne begynner sluttspillet og svaie på halv stang…

Stigis