• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Houston Rockets – Milwaukee Bucks
  • Tips/ utfall:B/ -3,5 (1st qtr)
  • Spillestopp:30.04.2021 02:00
  • Odds:1.85
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Ja, jeg veit det er å gå høyt ut med 3 spill fra en og samme kamp, men jeg lar formkurven trumfe gjennom. 10 av 11 siste inn nå, og det har selvsagt sammenheng med hvor i sesongen vi befinner oss.

Det er nå alle kluter skal settes inn for klubbene i Playoff-racet eller som befinner seg i kampen om topp-seeding inn mot sluttspillet. Og det er nå man ofte ser bånnklubbene begynne tankingen og spare sentrale spillere. De vil se an materialet i troppen og gi en del spillere utvidet spilletid.

Nettopp det siste der er tilfellet for Houston sin del. John Wall, deres største stjerne, kommer ikke til å spille de 11 siste kampene av sesongen. De ligger håpløst sist i Western Conference og har tapt 15 av sine 17 siste kamper.

Til denne kampen er nevnte Wall ute, men det er også Gordon, Nwaba, Exum, Brown og Augustin, mens Bradley og House står listet som “questionable”. Rett og slett fryktelig mye usikkerhet. I en slik situasjon er da normalen at klubben sender utpå spillere som normalt spiller i “garbage time” eller som har fått få sjanser i løpet av sesongen. De ønsker rett og slett å finkjemme spillerstallen og finne ut hvem de ønsker å satse på videre og ikke.

Milwaukee Bucks er ELITE og de har ikke gitt opp å ta igjen Nets og/eller Philly enda. De er også tilnærmet skadefrie med alle sine mest sentrale spillere tilgjengelig.

Her er det så enkelt som at Bucks-spillerne må ha en iskald aften på jobb for at dette i det hele tatt skal bli spennende.

I de siste kampene har jeg kjørt Bucks både 1st qtr og til pause. Det smeller som regel inn og jeg ser ingen grunn til å stoppe nå heller. Det er selvsagt viktig at de kommer på jobb med huet på rett plass. Ingen kamp i NBA er walk over. Jeg tror ikke Mike Budenholzer tillater noe annet og de har som sagt ALT å spille for med både Nets og Philly foran seg på tabellen.

Bucks er alltid påskrudd fra start i kampene. Gang på gang leder de stort allerede etter 1st qtr og gjerne også til pause. Nettopp derfor, og med alle forutsetningene til denne kampen, kjører jeg på at denne trenden fortsetter.

Hvis Houston kommer med et enda svakere lag på banen enn vanlig har jeg samtidig vondt for å se de score særlig over 100 poeng. Jeg spiller derfor også Bucks + UNDER 234,5 poeng.

Oppsummert;
Bucks -3,5 1st qtr til 1,85 (Pinnacle – 3 units)
Bucks -7 pause til 1,91 (Pinnacle – 3 units)
Bucks + u/234,5p til 2,05 (NordicBet – 3 units)

Stigis