• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:New York Knicks – Milwaukee Bucks
  • Tips/ utfall:B/ -3,5 1st qtr
  • Spillestopp:28.12.2020 01:30
  • Odds:1.77
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Jeg ergret meg over ikke å få satt mine vanlige Bucks-spill på 1st qtr og pause i forrige kamp. Det har vært gjenganger-spill fra meg i 2 år nå, og jeg ser ingen grunn til å stoppe med det første.

Bucks er et knallgodt regular-season lag. De har for vane å gå knallhardt ut av startblokkene og tidlig avgjøre kampene sine.

De høvlet fullstendig over Knicks i samtlige oppgjør i fjor og ledet stort både etter 1st qtr og pause i alle kampene. Sluttresultat, samt 1st qtr og pause i parentes;

Milwaukee – NY Knicks: 128-102 (29-23 og 65-40)
NY Knicks – Milwaukee: 102-123 (23-37 og 54-68)
Milwaukee – NY Knicks: 132-88 (33-15 og 72-45)

Bucks tapte åpningskampen mot Celtics med 121-122. Det går i båsen «toppkamp», mens de feide over Warriors med 138-99 i sin andre match. Også der gikk de knalllhardt til verks og ledet med 8 etter 1st qtr og 10 til pause.

Knicks har faktisk for vane å henge godt med og til og med lede kamper halvveis før det butter i mot. Bucks er dog et unntak, noe kampene i forrige sesong viser.

Knicks har rett og slett ingen defense til å stå i mot Giannis & co. De setter ofte et par mann på Giannis, men det er samtidig farlig da Bucks har distanseskyttere på løpende bånd og da ofte i åpne posisjoner. 

Eric Bledsoe forsvant ut portene fra Milwaukee til New Orleans i offseason, men tilbake fikk de Jrue Holiday. Det vil jeg kalle en forsterkning slik Bledsoe har prestert en lengre stund nå.

Giannis er superstjeren, Kris Middlethon er hans «wingman», mens Jrue Holiday, Brook Lopez og Donte DiVincenzo komplementerer startfemmeren til Bucks.

For Knicks drar Julius Randle mye av lasset. Han snittet på i overkant av 32 minutter forrige sesong og et poensnitt på 19,5, samt 9,7 rebounds. Han scoret 17 i åpningen mot Pacers og 25 mot Philly i går natt. Slike tall må han prestere jevnt og stabilt skal Knicks vinne kamper fremover. 

Til denne kampen hjelper det ikke Knicks at den spennnende rookien Quickley, samt Rivers og Spellman er tvilsomme (alle manglet mot Philly også). Austin Rivers blir ganske sikkert en klar forsterkning for det Knicks-laget, men hadde jeg vært Knicks-fan hadde jeg blitt like skuffet mellom hver eneste sesong. Når pre-season kampene pleier å være høydepunktet sier det ikke lite, men denne gangen fikk de ikke en gang det med fraværet av publikum.

En eventuell startfemmer med Randle, Barrett, Bullock, Payton og Robinson skremmer liksom ikke vannet av meg og skal under normale omstendigheter være sjanseløs mot Bucks.

Jeg prøver 2 spill fra kampen;

Bucks -3,5 1st qtr til 1,77 @Pinnacle (4 units)
Bucks -6 til 1,78 @Pinnacle (3 units)

Stigis