• Sport:Basketball
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Toronto Raptors – Miami Heat
  • Tips/ utfall:B/ +4,5
  • Spillestopp:23.01.2021 01:30
  • Odds:1.74
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Lagene møttes natt til i går. Toronto var da, som nå, klar favoritt. Likevel var det Miami som vant 111-102 i en kamp de ledet fra midtveis i tredje periode. De var på det meste oppe i 15 poeng tror jeg det var.

Toronto er igjen klar favoritt og det skyldes veldig enkelt alle fraværene til Miami som har vært utrolig hardt rammet av både Covid-19 og skader. Det er bekreftet at de nok en gang blir uten Jimmy Butler, Avery Bradley og Meyers Leonard. I tillegg trolig også Tyler Herro. Alle disse manglet i første kampen mellom disse også. 

Likevel har Miami spillere som kan dra lasset, først og fremst i Adebayo, Dragic og Robinson. Nunn og Olynyk er heller ikke dårlige spillere og de kom ikke helt til finalen mot Lakers avhengige av enkeltspillere.

Likevel blir det selvsagt svært ujevne prestasjoner og det at Jimmy Butler er ute skader selvsagt laget enormt på mange områder.

De vant likevel klart det første oppgjøret, så hvorfor ikke igjen?

La det være sagt med en gang;
Toronto Raptors er mitt store favorittlag og jeg spiller dem utrolig ofte i ulike kombinasjoner, men denne sesongen har de virkelig skuffet.

Aller først er det nok ikke enkelt å plutselig måtte spille hjemmekampene sine i Tampa, men de tapte i tillegg enormt mye på tapene av Ibaka (Clippers) og Gasol (Lakers). De har rotert mye på center-posisjonen, men det har liksom ikke satt seg 100%.

Toronto er laget som fyrer flest 3-poengere i hele NBA. De har rett og slett så mange som kan fyre opp tavla fra distanse, så klart at dersom de virkelig kommer i sonen kan de slå knallhardt tilbake her. Jeg synes bare de har vært så langt under pari i så mange kamper denne sesongen og de har også tapt flere neglbitere i sluttsekundene.

Inntil Toronto virkelig får snudd på ting stoler jeg ikke på dem. Jeg liker Heat i en underdog-rolle der de dessuten vant LETT mot samme lag for bare to netter siden.

Med +4,5 poeng må de gjerne tapet for laget mitt, men la det bli close for spillet sin skyld 🙂

Stigis