• Sport:Snooker
  • Land:Internasjonal
  • Liga:Rankingturnering
  • Kamp / utøvere:M. Selby – R. O`Sullivan
  • Tilleggsinfo:Welsh Open
  • Tips/ utfall:Mark Selby
  • Spillestopp:14.02.2020 13:00
  • Odds:2.50
  • Innsats:5/10
  • Selskap:Unibet

 

World-ranking: 4
1 year ranking list: 4
Mark Selby har levert solidt i HomeSeries , og han kan bli den første noensinne til å heve 3 titler i en og samme sesong etter å ha sikret seg pokalene i English Open og Scottish Open tidligere i sesongen.
Mark har fått testet seg i tidligere runder der formspillere har pushet han til jevne matcher.

Mark spiller færre turneringer nå enn tidligere, men har likevel klart å holde på sin solide ranking. Mark pleier å legge inn ekstra økter i treningsarbeidet foran VM som spilles i påsketider hvert år, og med China Open avlyst pga corona-viruset så er denne turneringen viktig når kun Shoot-Outen og Gibraltar Open gjenstår før The Crucible.

Mark har raiset litt break-buildingen og lang-puttene ( som er så viktig for å komme igang med seriene ) utover uken og skal være godt skodd til en dyst mot stjerneskuddet.

World-ranking: 6
1 year ranking list: 20
Ronnie O`Sullivan er den mest naturlig begavede snookerspiller noensinne, men seneste årene har han mange jern i ilden. Vi nevner kokebøker, egne oppvisningsshow og kommentator for Eurosport osv.
For Ronnie har snookeren blitt noe han tar når det passer, ihvertfall liker han å fremstå slik.

Ronnie hater alt av press, og har alltid gått egne veier for å distansere seg fra det. Med en oppvekst med en far i fengsel og egen trang til opprør er han alltid en case mentalt. Og han har ofte egne kamper, der dommerne blir pushet til å løpe, og forbundet får sitt pass påskrevet. Hvilken Ronnie som dukker opp er stadig usikkert uke til uke. Trekningen denne uken har gitt Ronnie lite motstand, kun lavrangerte spillere.

H2H står det 17-10 fordel Ronnie, men møter etter 2016 står det 1-1. Det er litt av utviklingen presentert der det har blitt jevnere og mere dagsform bestemmende.

I sin jobb for Eurosport har Ronnie lettet litt på hans mentale kamper og hvordan han ser på ulike spillere, og blant annet har han presentert John Higgins og Mark Selby som dei to han respekterer mest på snookerfilten, og som han da ikke ønsker å møte.

I denne turneringen har Ronnie litt ballast med noen leie kneiker, blant annet tapte han finalen mot nettopp Mark ( 2008 ) etter å ha tanket en 8-5 ledelse til 8-9 tap. Han har også hatt noen feider med publikum. Selv om han har vunnet turneringen 4 ganger tidlig i karrieren, har det dei siste 4 årene hvert hans svakeste turnering på britisk jord.

Ronnie er nærmest alltid for mye respektert i odds-markedet på grunn av hans standing og enorme maksnivå, også her idag.

Skulle vi komme til hill-hill, 4-4 ( først til 5 ) har jeg Mark som favoritt.

Mine prosenter på matchen:  48 – 52

5 units