• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Chicago Bulls – Miami Heat
  • Tips/ utfall:B
  • Spillestopp:13.03.2021 03:00
  • Odds:1.81
  • Innsats:10/10
  • Selskap:NordicBet

Miami Heat kom tregt i gang denne sesongen, mye grunnet både skader, samt health and safety protocols (Covid-19). Nå har de imidlertid vært rimelig mannsterke over tid og vips er de i gang. De fleste husker vel at dette laget gikk hele veien til NBA-finalen forrige sesong.

De er uten viktige og sentrale Bam Adebayo, men bortsett fra det er de andre sentrale på plass med Jimmy Butler i spissen. Selv uten Adebayo er Miami et MYE bedre lag enn Chicago Bulls.

Miami har 9-1 siste 10 kamper og har virkelig avansert i Eastern Conference. De er nå likt som Celtics på fjerde plass. De slo  for øvrig svake Magic i går natt (111-103) og får back-to-back, MEN det samme gjelder Bulls som ble smadret av Philly uten Embiid og Simmons (105-127).

Bulls har vært en positiv overraskelse så langt og er selv midt i playoff-bildet. De er nr.11 med 16-19, men det er et kobbel av lag som kjemper om plassene og mellom nr.4 og nr.11 er det rekordjevnt.

Her mener jeg likevel Miami skal være et par hakk foran. 9-1 siste 10 sier egentlig alt og de er MYE dypere enn Bulls – selv uten Adebayo som for øvrig har misset lagets tre siste kamper.

Miami har for øvrig vunnet 8 av de 10 siste oppgjørene på denne banen. I forhold til Adebayo erstattes han for øvrig av Olynyk i start-femmeren – en av ligaens mest undervurderte spillere og en kruttsterk 3-poeng skytter.

Jeg er meget fristet av et ATS-spill på Heat, men nøyer meg med ren seier når oddsen er såpass god. De er ikke laget som kjører over særlig mange motstandere, men de drar det som regel i land mot de antatt svakere motstanderne. I hvert fall så lenge Butler spiller og de er så mannsterke som nå (Dragic, Herro, Nunn, Robinson, Olynyk, Iguodala).

Bulls har Zach LaVine i front som har vært stor hele sesongen og som ble plukket ut til All Star, men bortsett fra han har de egentlig ingen markante stjerner på laget sitt. De jobber godt for hverandre, men Heat skal ha en dårlig dag på jobben for å tape denne. Heat har momentum så det holder med 9-1 siste 10, mens Bulls har tapt 3 av sine 4 siste. Det er litt relevant det også….

Maksspill i NBA er egentlig galskap. Svenskene elsker det og uten å føle meg særlig svensk gjør jeg selv et forsøk på denne kampen.

Stigis