• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Houston Rockets – LA Lakers
  • Tips/ utfall:B + u/223,5p
  • Spillestopp:13.01.2021 02:00
  • Odds:2.70
  • Innsats:3/10
  • Selskap:NordicBet

Jeg spilte Lakers og UNDER når disse lagene møttes for et par netter siden. Da var linjen 224,5 poeng og Lakers vant 120-102.

Det betyr samtidig at de 4 siste innbyrdes har gått UNDER linjen. Samtidig har Lakers gått UNDER i 8 av sine 9 siste kamper.

I forhold til Lakers-seier er Lakers 5-0 ATS i de fem siste mot Houston.

Jeg har trua på at nattens oppgjør kommer til å inneholde enda mer defensiv intensitet. Jeg ser derfor ingen grunn til ikke å gjenta det samme spillet.

Både LeBron og AD står som questionable til nattens oppgjør, men det har de gjort hele sesongen. LeBron har ennå ikke stått over en eneste kamp, men før eller siden står han nok over. AD var tilbake sist og jeg tror minst en av dem kommer til å spille. I så fall blir Lakers favoritt.

Transition defense tok drepen på Houtson i forrige oppgjør. Lakers med 32-7 på fast break poeng. 21 turnovere av Houston hjalp heller ikke og Lakers gjorde 30 poeng på dem.

Houston kommer nok til å justere mye til nattens oppgjør og godt mulig de holder følge helt inn, men jeg blir overrasket dersom de vinner. Når i tillegg både John Wall og Eric Gordon står listet som tvilsomme gir jeg i hvert fall fav-stempelet til Lakers.

James Harden sliter dessuten voldsomt mot Lakers. Han slapp kun til med 4 straffekast sist og det sier det meste om utfordringene han står ovenfor mot Lakers sin defense.

Oppsummert skyter neppe Houston like svak i natt, men samtidig kommer de neppe til å lage like mange turnovers og bli straffet for det heller. Et under-spill (Lakers + under) frister derfor mer enn et rent hc-spill på Lakers.

Men dersom det bekreftes (utover kvelden) at både LeBron og AD spiller. Ja, da går jeg nok i tillegg for Lakers ATS.

Jeg spiller også Harden u/30,5 poeng. Jeg tror han får en ny tøff kamp mot Lakers og han assisterer dessuten lagkameratene i langt større grad under den nye treneren. For poengspillet på Harden er det selvsagt også en fordel om Gordon og Wall spiller, eller i hvert fall en av dem.

30,5 er uansett en høy linje (jada, vi snakker om Harden). Faktisk snitter han kun på 17,8 poeng over sine 4 siste kamper. Det handler ikke kun om dårlig skyting. Harden avslutter nemlig lang færre field goals forsøk enn tidligere og han brukersnitt har også falt denne sesongen.

I forhold til LeBron/AD og faren for at minst en av dem hviles kan jeg i tillegg nevne at dette blir første kamp i en back-to-back for Lakers, så det kan være lurt å avvente en bekreftelse. Når det er sagt vises kampen på nasjonal TV og det betyr ofte at de ikler seg drakta og kommer seg på banen 🙂

Taper Lakers denne er det fordi de hviler stjernene eller fordi Houston plutselig setter fyr på 3-poeng skytingen sin. Alt er selvsagt mulig 🙂

Stigis