• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:NY Knicks – Toronto Raptors
  • Tips/ utfall:H/ -2
  • Spillestopp:24.04.2021 19:00
  • Odds:2.14
  • Innsats:5/10
  • Selskap:PinnacleSports

NY Knicks har vunnet 8 strake kamper og de har dekket ATS i 11 strake kamper. Det er helt hinsides. De er nr.4!!! i Eastern Conference.

Toronto har selv 4 strake seire, men sliter kolossalt med i det hele tatt å komme seg til play-in-turneringen. Hadde man sagt dette før sesongen, hadde man spurt om du var helt koko.

Nå er man imidlertid her. Sluttspillet nærmer seg og Knicks er blant ligaens beste lag nå. Defensivt har de vært topp 3 hele sesongen.

Knicks har i tillegg til defensiven begynt å klikke også offensivt. Til og med fra distanse er de gode nå og nettopp den duellen blir interessant her. Toronto baserer nemlig det meste av sin suksess gjennom 3-poeng skytingen sin. Her må det da nevnes at Knicks er gode til å hindre motstanderen i å komme til altfor mange åpne skuddmuligheter fra distanse. Samtidig er Toronto svake til å forsvare seg mot det. En interessant faktor i matchupen.

Toronto sliter som sagt, men det skal nevnes at de har vært ekstremt uheldig med fravær av ulike grunner denne sesongen. Nå er Boucher ute i minst 4 kamper, Paul Watson er ute og Rodney Hood er usikker, MEN det ser ut som startfemmeren er intakt. Det betyr at Lowry, VanVleet, Siakam, Anunoby og Birch/Baynes er tilgjengelig. På en god dag med toppet mannskap kan Raptors menge seg med hvem som helst, men det er litt rust i maskineriet da flere av disse spillerne har vært ute i flere kamper og per nå ikke er på sitt aller beste.

Nettopp det er Knicks. De har ikke vært så gode på MANGE ÅR og spiller nå rett og slett grisebra i flere faser av spillet. De slo også Toronto så sent som 12.april (102-96).

Toronto vant det første oppgjøret 1. januar med 100-83, MEN Knicks var da ikke i nærheten av det laget de er nå. Legg merke til scoren i begge oppgjørene. Ingen av kampene over 200 poeng. Jeg tror på en ny defensiv batalje og håper ikke noen av lagene eksploderer fra distanse. 

Knicks -2 til 2,14 i odds (Pinnacle – 5 units)
UNDER 215 poeng til 1,80 i odds (Pinnacle – 3 units)

Ikke ofte jeg går i mot mitt kjære Raptors, men jeg kan bare ikke gå i mot Knicks nå. Rekken stopper før eller siden, men ikke sikkert den stopper i kveld.

Stigsi