• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Detroit Pistons – Milwaukee Bucks
  • Tips/ utfall:B/ -5,5 1st half
  • Spillestopp:14.01.2021 01:00
  • Odds:1.80
  • Innsats:5/10
  • Selskap:PinnacleSports

Dette blir allerede tredje gang disse lagene møtes denne sesongen. Bucks har, som ventet, feid gulvet med Pistons i begge de to første oppgjørene.

Seire med 10 og 15 poeng har faktisk ikke gjenspeilet hvor suverene de har vært, men nettopp det er litt av cluet i slike kamper.

Når man får blowout-sifre er som regel ledelsen like stor eller større ved pause eller etter tredje quarter enn ved kampslutt. Man får ofte det vi kaller «garbage time» i siste periode og da pynter som regel det dårlige laget en del på sifrene.

Ser man på kamp 1 5.januar vant Bucks 125-115. De vant altså med 10 poeng, mens de ved pause ledet 67-56 (11 poeng). Etter 1st qtr ledet de med 7 poeng og etter 3rd qtr ledet de med 17 poeng…

I kamp 2 vant de 130-115. 15 poengs seier var bunnsolid, men til pause ledet de faktisk 82-56 (26 poeng). Samme store ledelse hadde de etter 3rd qtr før garbage time satte inn.

Jeg tror vi får mye av den samme utviklingen i natt. Jeg kjører derfor hc-spill på både 1st qtr og pause.

Bucks har 13 strake seire mot Pistons. 12 av dem har vært tosifret. Det skal rett og slett svært mye til for at vi får et annet utfall denne gangen. Pistons er blant de svakeste lagene i ligaen og det hjelper heller ikke at Blake Griffin bare er en skygge av seg selv i kamp etter kamp. De har Grant som virkelig skiller seg ut positivt, men det holder selvsagt ikke mot maskineriet til Bucks.

Giannis har gjort 68 poeng i de to første oppgjørene og Middlethon har gjort 42. Detroit har rett og slett ikke noe motsvar…….

Bucks er alltid blant de beste i grunnserien og går sjelden på smeller mot de antatt svakeste lagene. Bucks 1st qtr og pause har nærmest blitt en gjenganger for meg de siste par årene.

Detroit er svake i begge ender av banen. Spør du meg bør de sende en del veteraner på hue og ræva ut nå og går for en total rebuild……

Bucks har vunnet 5 av sine 6 siste og blant annet 3 på rad. Alle 5 seirene har kommet med minst tosifret. Når det laget er i sonen er det få, svært få, av de svakeste lagene som er i nærheten av å følge dem…

Mine spill blir;
Bucks -5,5 pause (1,80, Pinnacle – 5 units)
Bucks -3,5 1st qtr (1,85, Pinnacle – 4 units)

Stigis