• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Washington Wizards – Atlanta Hawks
  • Tips/ utfall:B/ -4
  • Spillestopp:30.01.2021 01:00
  • Odds:2.05
  • Innsats:5/10
  • Selskap:PinnacleSports

Jeg velger å strekke linjen til -4 da det, for meg, gir 2-tallet. Noe som overrasker meg noe. Hvorfor? 

Rett og slett fordi Washington er tvers igjennom sørgelig. Med ett unntak, nemlig ligaens toppscorer i Bradley Beal. Når man har en så notorisk målscorer på et så dårlig lag gjør man fort 35 i snitt, uten at han nødvendigvis hadde klart det i en bedre klubb med en annerledes rollefordeling.

Washington har tapt 6 av sine 7 siste kamper. De har også 3 strake tap der de har tapt med henholdsvis 20, 19 og 18 poeng. Beal har 31, 33 og 47 poeng i de nevnte kamper, men hva hjelper det sånn i det store og hele? Det sier egentlig alt om hvilket lag han spiller på.

De har selvsagt Westbrook også, men han er bare en skygge av seg selv og det lyser lang vei at han er i nok en klubb han ikke akkurat stortrives i. Han ble hvilt i forrige kamp og per nå er det usikkert om han kommer på banen i denne også.

Hva kan man si om Washington annet enn at de har Beal? Jo, de spiller med høyt tempo og spiller en type basket der det defensive ikke får veldig stor plass. Kall det en kombinasjon mellom møkka defense og en taktikk der det heller ikke er øverst på tavla foran en kamp.

Atlanta har jeg MYE mer sansen for. Det irriterer meg litt at Bogdanovic og Dunn har vært ute så lenge og at Gallinari også har mistet så mange kamper. Jeg hadde virkelig sett frem til å se mye av dem denne sesongen med signeringene de gjorde – noe som i mine øyne ga dem en kjempespennende dybde i laget. Startfemmeren med Young, Capela, Collins, Huerter og Hunter er i seg selv spennende. Gallinari og Reddish for å nevne et par på benken er også gode spillere å ha i rotasjonen. 

Dette ligger an til en duell mellom Beal og Young i kampen, mens jeg også tror Capela kan få en stor kamp i denne matchupen. 

Atlanta har rett og slett mange flere kort å spille på enn Washington og de kan også spille bedre defense. For meg er denne linjen skjev, og den blinket seg ut med en gang som et klart spill.

Så får man se om den tankegangen var riktig. NBA er selvsagt marginalt, så absolutt alt er mulig 🙂

Dette lukter for øvrig også veldig OVER. Jeg glemmer ikke kampen mellom dem forrige sesong som Atlanta vant med vanvittige 152-133 og det uten overtime. 

Atlanta har 9-9 og 4-5 on the road.
Washington har 3-11 og 1-5 hjemme.

Det trenger selvsagt ikke si en dritt, men det Washington-laget… nei, sammen med Minnesota er de så pisse dårlig. Bradley Beal er en fenomenal spiller, men det er ikke nok. Atlanta vinner fort med 10+ poeng.

Stigis