• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Memphis Grizzlies – Atlanta Hawks
  • Tips/ utfall:B/ +3,5
  • Spillestopp:26.12.2020 23:00
  • Odds:1.81
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Jeg stusser litt på oddsen i dette kveldsoppgjøret. Jeg mener faktisk det er feil favoritt, men det er mye usikkerhet rundt begge lag så jeg nøyer meg med å ta poengene man får fra start.

Med usikkerhet mener jeg at mange spillere er usikre der mye blir avgjort først under oppvarmingen.

Atlanta banket en svakt Bulls-lag borte i åpningskampen (124-104). Memphis på sin side tapte 119-131 hjemme mot San Antonio i en kamp nærmest uten forsvarsspill. 

Atlanta har forsterket mye i offseason og mye av ansvaret som lå hos Young og Collins kan nå fordeles på flere. Tilgangene på blant annet Gallinari og Rondo vil forsterke laget og spesielt dybden MYE. 

Trae Young gjorde for øvrig 37 poeng mot Bulls og viste med en gang hvilken klassespiller han er. 5 av 6 3-poengere fant veien ned i kurven og det er sjelden vi ser en svak kamp av Mr. Young.

Alle 5 starterne til Atlanta gjorde minst 10 poeng og Bogdanovic hadde 15 fra benken.

Synes det er litt interessant å spille på bortelagene nå da hjemmebanefordelen viskes ut en del uten publikum på tribunen. 

Memphis sin store spiller er Jae Morant som banket inn 44 poeng i tapet mot Spurs. Fjorårets Rookie of the Year er et fantastisk talent og kommer til å dra det meste av lasset til dette laget. Valanciunas er en annen viktig spiller og både han og Brooks var brukbare i åpningskampen – til tross for tapet.

Jeg synes imidlertid Atlanta har en langt større bredde i stallen enn Memphis. Det er som sagt usikkerheten rundt hvilke spillere som kommer på banen (for begge lag) som gjør dette litt vanskelig.

Siste rapport jeg leser oppgir imidlertid at Rajon Rondo er probable for Atlanta (oppgradert fra tidligere rapporter). Young spiller også, mens Gallinari er oppgradert til questionable (var opprinnelig «doubtful»). Clint Capela er ute nok en gang.

For Memphis er Porter, Melton og Tillman bekreftet ute. Viktige Jaren Jackson jr. var ute sist og blir ute til slutten av januar (minst). Killian Tillie står som «game time decision».

Jeg holder faktisk Atlanta som knapp favoritt, men usikkerheten rundt en del av spillerne gjør at jeg velger å ta gratispoengene (litt overrasket over det). +3,5 poeng kan dog være gull verdt dersom denne går «down the wire».

Memphis må opp flere hakk defensivt for å vinne slik jeg ser det….

Stigis