• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Philly + Utah
  • Tips/ utfall:
  • Spillestopp:24.05.2021 03:30
  • Odds:1.98
  • Innsats:4/10
  • Selskap:ComeOn

Av kveldens/nattens sluttspillkamper er det to klare favoritter, men jeg synes linjen er i største laget. Jeg prøver meg derfor på en middelvei, og kjører i stedet en dobbel;

Philadelphia 76iers – Washington Wizards: H/-4
Utah Jazz – Memphis Grizzlies: H/-4
Odds: 1,98
Bookie: ComeOn
Innsats: 4 units

Philly vant Eastern Conference, mens Washington kom inn som 8.seed gjennom play-in turneringen.

Her mener jeg det skal være rått parti. Philly har blant ligaens beste forsvar, de er skadefrie, de har Embiid som er nominert til MVP, de har Simmons som er norminert til årets forsvarsspiller og rett og slett en bredde i stallen som Washington ikke er i nærheten av.

Washington har Russell Westbrook og Bradley Beal, men bak dem er det tynt. Jeg synes denne kampen ligner litt på utgangspunktet foran Washington mot Boston i play-in turneringen. En kamp Washington tapte 100-118. Jeg tenker på at Philly, som Boston, har en sterk defense og utrangerer Washington i rebound-fasen.

Philly har altså en kjempefordel når det gjelder størrelse. I tillegg har Bradley Beal spilt småskadet de siste kampene (han gikk all in i de viktige play-in kampene). Han sier selv han føler seg bedre, men 100% er han ikke. Det MÅ både han og Westbrook være og selv da mener jeg Philly er det KLART BESTE LAGET.

Ben Simmons blir et mareritt for Westbrook. Han har gang på gang vært en mare for den ene stjerne-guarden etter den andre. 

Philly er også blant de beste hjemmelagene i NBA, så der har man ytterligere en fordel. Jeg prøver meg på Philly -4 og mener de greit bør dekke denne linjen – selvsagt under normale omstendigheter.

Jeg komber med Utah som også er stor favoritt mot Memphis. Spørsmålet er også her om linjen er i største laget. Derfor finner jeg en middelvei også her.

Donovan Mitchell har vært ute siden midten av april, men er nå klar til sluttspjillet. Spørsmålet er hvor god han vil være allerede i game 1. Uansett, et skadefritt Utah-lag er MYE bedre enn Memphis som stjal den aller siste plassen via play-in turneringen. 

Utah vant også alle 3 kampene mot Memphis i grunnserien denne sesongen. Utah var også knallsterke med 31-5 hjemme denne sesongen. Det er nå bekreftet at Utah slipper inn 13000 tilskuere av en total kapasitet på 18306. 13000 er dessuten en massiv oppgang fra 5500 som de har spilt med i andre halvdel av sesongen. Sesongens beste lag og som er så gode hjemme. Nå har de altså tilbake sin stjerne Donovan Mitchell og de får et trykk fra 13000 fans i ryggen. Det bør tilsi KLAR seier mot Memphis, men jeg velger å gå safe og kjører altså en dobbel med Philly.

Minst 5 poengs seier bør begge helt klart være i stand til.

Stigis