• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Philadelphia 76ers/Utah Jazz
  • Tips/ utfall:
  • Spillestopp:01.06.2021 01:00
  • Odds:1.96
  • Innsats:5/10
  • Selskap:NordicBet

Har vært noen saftige hc-spill inn de siste par nettene, men grunnet finvær og andre prioriteringer har jeg tatt en pause fra tipsingen. Prøver meg på noen tips igjen fra nattens to kamper. 

Både Philadelphia og Utah har lekt med henholdsvis Washington og Memphis i både kamp 2 og 3.

Philly leder nå serien 3-0 mot Washington. De har vunnet de to siste henholdsvis 120-95 og 132-103. Philly er en dark horse og skadefrie kan de slå hvem som helst på en god dag. Ben Simmons er et rivjern defensivt og har et geni av et hode i den oppbyggende fasen. Han kommer igjen til å være en pine for Bradley Beal.

Russell Westbrook spilte gjennom en skade i forrige match og er listet som usikker. Så lenge han kan stå på beina kommer han til å spille, og i det minste starte kampen i natt. Beal og Westbrook er liksom det dette Washington-laget har å by på.

Det holder bare ikke mot Philly som oser klasse og ikke minst bredde gjennom det meste av stallen. Start-femmeren med Embiid, Simmons, Harris, Green og Curry er KLASSE og en femmer som utfyller hverandre perfekt. De har også gode benkespillere i Thybulle, Hill, Howard, Maxey og Milton.  

Washington kommer til å gi alt fra første sekund, for å prøve å sette en støkk i og få Philly-laget ut av balanse tidlig. Jeg tror uansett Philly sakte, men sikkert glir i fra. De er rett og slett et MYE bedre lag enn Washington som er altfor avhengige av enkeltspillere. 

Philly fører 6-0 i kamper mot Washington denne sesongen hvis man tar med kampene fra regular season. Det sier egentlig alt om at de selvsagt er STORFAVORITTER nok en gang.

Jeg kjører dem i en fav-dobbel med Utah, men jeg spiller også Philly -9 til 1,97 i odds (Pinnacle – 3 units).

Utah Jazz tapte overraskende den første kampen mot Memphis Grizzlies. De har imidlertid slått knallhardt tilbake og vant både kamp 2 og 3 med tosifret antall poeng.

Kan jo nevne at deres beste spiller Donovan Mitchell til kamp 2. Han hadde da ikke spilt kamp siden midten av april, men har funnet nivået direkte og ble lagets toppscorer i begge nevnte kamper.

Vi må ikke glemme at Utah ble grunnserien beste lag i NBA. Spørsmålet er om de klarer å vise det samme i playoffs. MED Mitchell tilbake tror jeg de er konkurransedyktige mot de beste, og de skal i hvert fall skure greit over Memphis. Sistnevnte har Ja Morant og Valanciunas som på hvert sine felt holder svært høy klasse. Brooks har også vært positiv så langt, men femmer mot femmer og benk mot benk er Utah MYE bedre.

Utah fikk også årets 6th man of the year i Clarkson som er litt av et våpen å ha på benken. Og den startfemmeren med Gobert, Mitchell, Conley, Bogdanovic og O’Neale.. Joda, de fyrer et hav med distanseskudd og kan være hit or miss så det holder, men det er så mye klasse der at jeg ikke ser hvordan Memphis skal komme tilbake i denne serien.

Brooklyn holder det muligens jevnt svært lenge, men jeg tror ikke de følger Utah helt inn. Derfor litt redd et hc-spill på denne. Ikke sikkert det blir tosifret for tredje gang på rad. Linjen er dog såpass lav, at jeg likevel legger inn et ATS-spill også på denne;

Utah -5 poeng til 1,83 i odds (Pinnacle – 3 units)

Altså i tillegg til ren fav-dobbel med Philly;

Philly 1,33
Utah 1,47
——————
Total odds: 1,96
Innsats: 5 units
Bookie: NordicBet

Stigis