• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Brooklyn Nets – Boston Celtics
  • Tips/ utfall:Fournier o/23,5 PRA
  • Spillestopp:02.06.2021 01:30
  • Odds:1.87
  • Innsats:3/10
  • Selskap:PinnacleSports

Maks uheldig med skaden på Embiid i går. Det viser seg jo gang på gang på gang at et lag faller MYE i nivå når de mister sin superstjerne. Når Simmons i tillegg havnet i foul-trøbbel tidlig.. Ikke nok med det. Simmons har vært katastrofal fra straffemerket i denne serien (for så vidt svak generelt også), og det utnyttet Washington med en perfekt taktikk. De foultet ham med vilje gang på gang og Ben satte maks 1 av 2 hver gang. En taktikk jeg ikke liker, men som jeg må innrømme var gull verdt for et lag som Washington. Embiid misser høyst sannsynlig kamp 5, så får man håpe skaden ikke er av det alvorlige slaget. I så fall kan Philly være i deep shit og invitere Washington inn i dette igjen.

Nok om det, til natten frister det med en player prop;

OVER-spill på Fournier har gitt MYE pluss denne sesongen, dog for Orlando Magic. I et utrolig underbemannet lag var det fritt frem for en spiller av Fournier sitt kaliber. Nå er situasjonen ganske lik i Boston;

Jaylen Brown er jo ute, men også Kemba Walker ogRobert Williams misser denne kampen. I hvert fall er de listet som «doubtful» og det betyr 9 av 10x at de er UTE.

I så fall ligger veien åpen for Fournier i forhold til offensiv produksjon. Med disse fraværene får han fort 35-37 min og MANGE muligheter offensivt. Tatum kan for pokker ikke gjøre alt alene. Avslutninger er en ting, men dersom Walker er ute faller mye av playmaker-rollen over på Fournier. Spillet går altså på antall poeng/rebounds/assists.

Boston har kniven på strupen med 1-3 i kamper. Med Walker og Williams ute tror jeg de er sjanseløse når Brooklyn nå har hjemmebane igjen. Jeg tror også det blir en svært fast-paced og høytscorende kamp, noe som selvsagt også vil være en fordel på Fournier-spillet.

Dette blir trolig Boston og Fournier sin siste kamp for sesongen. Så hvorfor ikke prøve å utnytte det med nok et OVER-spill på Fournier.. Det eneste i mot er om Brooklyn totalt smadrer Boston slik at det blir reserver mot reserver i store deler av 2.omg. Jeg tror dog ikke det skjer før uti siste quarter og det bør bety mye spilletid for Fournier.

Stigis