• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Golden State Warriors – Denver Nuggets
  • Tips/ utfall:B/B
  • Spillestopp:13.04.2021 04:00
  • Odds:1.86
  • Innsats:3/10
  • Selskap:ComeOn

Hadde suksess med 2 spill fra Bucks-kampen i går. Prøver også et par spill fra en kamp i natt, nemlig Golden State Warriors mot Denver Nuggets.

Nuggets var i kalasform og sto med 17-3 siden starten av mars, men i går ble det bråstopp mot Celtics. Dvs, de hadde egentlig full kontroll frem til siste qtr. Da gikk plutselig alt i mot dem og de scoret merkverdige 8 poeng de siste 12 minuttene.

Et feilskjær er ikke nok til å vippe det laget av pinnen. De er utrolig dype og til denne kampen ryktes det at Jamal Murray er tilbake. I så fall snakker vi et knallsterkt lag som kjemper i toppen av Western Conference.

Golden State Warriors har Stephen Curry og han er rene supermann til tider, men bak Curry er det fryktelig tynt. Nå mister de dessuten den meget gode rookien Wiseman resten av regular season, og i tillegg er Oubre jr. etter all sannsynlighet ute av matchen.

Da blir det på en måte Curry mot Denver. Selvsagt for å sette det på spissen, men er ikke Denver-spillerne altfor slitne etter gårsdagens Celtics-batalje bør de allerede her komme tilbake på vinnersporet.

Posisjoneringen i Western Conference er beintøff. Da er dette en kamp Denver skal vinne de fleste dager i uken. De slo for øvrig Golden State 114-104 tilbake i januar, og jeg ser ikke bort fra et lignende resultat.

Det ene spillet jeg forsøker er Denver pause/slutt. Stephen Curry spiller normalt hele 1st qtr og Golden State henger nesten alltid med de første 12. Men Curry sitter alltid først halvdel av 2nd qtr og da havner laget ofte bakpå. Jeg tror derfor Denver sklir i fra utover i andre periode og holder ledelsen til pause selv når Curry kommer på banen siste 6 min.

Dybden til Denver er meget bra, så de bør fint takle back-to-back situasjonen de er i.

Jeg prøver også Denver -4 ved kampslutt. Jeg mener rett og slett de er et mye bedre lag enn Warriors. Fraværene av Wiseman og Oubre jr bør i tillegg bli ganske utslagsgivende. Curry kan godt score 40+ poeng uten at det hjelper dem til å vinne kampen. Han er helt avhengig av hjelp av Wiggins offensivt og Green defensivt. Jeg tror bare ikke det holder. Særlig ikke med tanke på at Denver er i revansjemodus etter Celtics-fadesen mot slutten.

Denver pause/slutt gir 1,86 i odds (ComeOn – 3 units)
Denver -4 gir 1,88 i odds (Pinnacle – 3 units)

Kan avslutningsvis legge til at Jokic og Gordon knapt spilte 30  min i går. Dermed står de bedre rusted til å takle back-to-back.

Warriors er svake 1-6 ATS siste 7 som underdog. Wiseman og Oubre jr. er to av lagets fire mestscorende spillere, så det bør merkes at de er borte.

Stigis