• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Cleveland Cavaliers – Detroit Pistons
  • Tips/ utfall:H/ -2
  • Spillestopp:28.01.2021 01:00
  • Odds:1.84
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Cleveland kom styrket ut av James Harden-traden. Den involverte 4 klubber og Cleveland endte opp med to spillere som sterkt forbedret deres roster. Jarrett Allen har hatt en ganske syk utvikling, POSITIV, de siste par sesongene. Det sier litt om hvor all-in Brooklyn nå har gått når de lot en spiller som Allen gå. 

Allen har hatt en god åpning for Cleveland og det samme har Taurean Prince og slike rollespillere er alfa og omega for en klubb som Cleveland. 

Ellers har Colin Sexton vært en liten åpenbaring i det siste og Andre Drummond er en svært viktig bigman for laget. Rebound-kongen, men som også setter en del poeng – senest en 25-17 double double mot Lakers.

Cedi Osman er en annen sentral spiller og litt av poenget her er at Cleveland nå har en del kort å spille på.

Totalt har Cleveland 8-9. Stortap mot Celtics og et knepent tap for Lakers sist (holdt følge svært lenge) setter dem i revansjemodus. Svake Pistons bør være en fin motstander.

Pistons mangler bredde i troppen. Deres store positive kort denne sesongen er utvilsomt Jerami Grant. Han har rett og slett vært svinaktig god og tidvis bært laget på sine skuldre. Han har virkelig skutt ut i full blomst etter overgangen fra Nuggets der han hadde en langt mindre sentral rolle.

Ellers har Pistons veteraner som Blake Griffin og Derrick Rose, men begge de har vært langt under pari så langt denne seosongen. Griffin står for øvrig over denne kampen grunnet hvile. I utgangspunktet ikke veldig positivt….

I tillegg er Killian Hayes fortsatt ute for Pistons.

Summa sumarum er de ganske tynt besatt, men de vant mot Philly sist og det var sterkt selv om sistnevnte manglet Embiid. Uansett har de bare 4-13 record etter 17 kamper og kun 1 av seirene har kommet på bortebane.

Cleveland har 3 strake seire mot Detroit der to av dem har kommet etter overtime. Faktisk har lagene allerede møttes denne sesongen. Cleveland vant 128-119 etter overtime i en kamp de snudde helt på tampen av ordinær tid. Blake Griffin hadde en god kamp for Detroit og mangler altså denne gangen.

Bortsett fra Boston-tapet har Cleveland vært veldig gode de siste 5 kampene. Spesielt offensivt har det løsnet og de snitter på 120,7 over sine 4 siste kamper (det er sterkt). Når man tar med at Pistons slipper inn over 113 i snitt kan det bli vanskelig å stoppe Cleveland nå – slik de fyrer offensivt.

Cleveland har rett og slett flere våpen og Drummond+Sexton er en dødelig kombo nå. Tar også med at Pistons kun har dekket ATS 1 gang på de 6 siste innbyrdes mot Cleveland. De har heller ikke vunnet to kamper på rad en eneste gang denne sesongen (vant altså forrige kamp).

Trekker man ATS enda lenger har Pistons 0-4 ATS i de fire siste og 2-7 ATS på de 9 siste, uansett bane, mot Cleveland.

Jeg setter også et OVER-spill på kampen da disse klubbene har gått OVER i 8 strake innbyrdes oppgjør. Linjen ligger kun på 214ish, så jeg velger meg følgende;

OVER 213 poeng
Odds: 1,81
Innsats: 3 units
Bookie: Pinnacle

Oppgjøret i slutten av desember endte kun på 202 etter ordinær tid, men Cleveland har vært et helt annet lag offensivt de siste kampene. Tilveksten av Allen/Prince har gitt dem mer dybde og Sexton/Drummond har vært giftige i det siste.

Cleveland’s kamper de siste par ukene har stort sett gått OVER, så jeg følger den trenden her. Pistons har gått OVER i 10 av 17 kamper denne sesongen, MEN i 5 av sine 6 siste.

Stigis