• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Cleveland Cavaliers – Charlotte Hornets
  • Tips/ utfall:B/ -2
  • Spillestopp:24.12.2020 01:00
  • Odds:1.84
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Rene julaften med NBA tilbake og hele 13 kamper skal spilles til natta, men nettopp timingen er litt dårlig for meg grunnet egen familie og div gjøremål. Prøver meg imidlertid på et raskt spill på Charlotte Hornets og nevner noen av argumentene nedenfor.

Cleveland er søppel og det hjelper ikke at de trolig mangler flere av sine beste spillere til dette oppgjøret; 

Kevin Love, Cedi Osman, Colin Sexton, Larry Nance Jr., Porter jr. og Dellavedova er alle usikre til matchen. Med flere av disse ute vil jeg si det er klar fordel Charlotte.

JaVale McGee ble hentet fra Lakers og blir nok en viktig defensiv brikke for laget, men han er ingen super spiller i mine øyne.

Charlotte er ikke noe stort lag, men de har mye talent i rosteren sin nå. Terry Rozier, Cody Zeller, Cody Martin, Malik Monk og LaMelo Ball for å nevne noen. I tillegg hentet de inn Gordon Hayward fra Boston som vil tilføre dette laget MYE.

Cleveland var tidvis dritsvake i preseason (jeg så en god del), så jeg tror rett og slett det blir en blytung sesong for dem. De var helt horrible defensivt i fjor. Nevnte McGee har kommet inn og de draftet også Okoro som kan være smart, men de fikser ikke de problemene der over natten.

Charlotte har for øvrig vunnet 4 av de 5 seneste oppgjørene mot Cleveland. Hayward sliter fortsatt med ene fingeren sin, men har bekreftet at han skal spille. Det blir også dritspennende å se hva rookie Ball kommer til å tilføre dette laget. Graham er også sterkt forbedret.

East er såpass at Charlotte kan være med å kjempe om en av de to siste playoff-plassene. Det er ingen umulighet……

Cleveland har også en del talent nå, men de er fortsatt i en rebuild-fase og er ikke bygget for å vinne så veldig mange kamper enda. Som jeg leste på et forum nylig;

«The Cavaliers are clearly still a rebuilding team who wont have any lofty expectations for this season, but theyll want their young core to continue to improve while they continue to lose and gather picks.»

NBA er synonymt med statistikk og trender. Åpningskampen i ny sesong, men noen trender kan være verdt å nevne likevel;