• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Charlotte Hornets – Toronto Raptors
  • Tilleggsinfo:Poeng/returer/assist
  • Tips/ utfall:Bembry u/16,5
  • Spillestopp:14.03.2021 01:00
  • Odds:1.83
  • Innsats:4/10
  • Selskap:NordicBet

Det er veldig synd på Toronto Raptors nå. Grunnet «health and safety protocols» er de nok en gang uten sentrale Siakam, VanVleet og Anunoby. Vips så må laget erstatte 3 startere, og det hadde rammet nær sagt samtlige lag i NBA.

Etter virkelig å ha kommet i signet har de nå tapt 5 av 6 kamper, og det toppet seg sist da de tapte på en buzzer beater mot Hawks.

Nå skal de opp mot laget til Michael Jordan, nemlig Charlotte Hornets. Et lag som også kjemper om sluttspillplass og som har en del spennende spillere nå. Rookien LaMelo Ball er drit spennende, men han er ennå både ung og uferdig og var helt off sist. Da er det godt at en spiller som Rozier kan stå opp og være clutch og i tillegg har de rutinerte Gordon Hayward som fortsatt holder et høyt nivå. Startfemmeren inkluderer også P.J. Washington og Cody Celler og jeg er redd det blir nok et tap for mitt kjære Raptors uten 3 faste startere.

Norman Powell og Kyle Lowry må ta det meste av ansvaret, men dette spillet går verken på dem eller kampvinner. I fraværet av Siakam, VanVleet og Anunoby kommer blant annet Bembry inn i startfemmeren. Ikke for å være ekkel mot han, men han holder ikke mål på dette nivået. Vi snakker om en spiller som får 27min+, men som ikke klarer å produsere særlig offensivt. Joda, han har absolutt noe å fare med defensivt, men se litt på denne linjen;

16,5 poeng/rebounds/assists. En linje han er godt under i snitt og en linje han kun har vært over 1 – en – gang i kampene han har startet – nemlig mot latterlige Houston der Toronto i likhet med alle andre kunne gjøre nærmest som de ville.

Når Bembry starter kamper snitter han på 6,2 poeng, 4 rebounds og 2,8 assists. Det blir 13 totalt det og linjen her er altså 16,5. Bortsett fra Houston-kampen har han altså vært under denne linjen i kamp etter kamp. Mot Charlotte er Toronto, med sine fravær, nok en gang underdog. Bortsett fra Powell og Lowry.. nei vent, pluss Boucher er det svært få andre som kommer til å score særlig over 10 poeng. Bembry har 9, 4 og 0 poeng i sine 3 siste kamper. Selv når han scoret 9 endte han kun på 16 poeng/rebounds/assists.

Jeg synes rett og slett denne linjen er et par poeng for høyt. Det er først og fremst defensivt Bembry bidrar i særlig grad, men noen rebound-konge er han heller ikke….

Stigis