• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Philadelphia 76ers – LA Lakers
  • Tips/ utfall:B/ -3
  • Spillestopp:28.01.2021 01:30
  • Odds:1.85
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Da er det klart for et durabelig storoppgjør i natt. Philly topper Eastern med 12-6, men det har variert voldsomt hvor sterkt lag de har hatt. Med alle de beste tilgjengelig er de knallsterke. En av ligaens beste defensivt, en av ligaens beste spillere så langt i Embiid som spiller sin beste basket nå. En STERK femmer med Embiid + Simmons + Curry + Green + Harris.

Philly er knallsterke i egen hall, med eller uten fullsatte tribuner. 12-6 totalt, men hjemme har de STERKE 9-1.

Nå skal de opp mot selveste Lakers som har fortsatt der de slapp forrige sesong når de tok tittelen. Både Danny Green og Dwight Howard ble sendt til nettopp Philly, men herregud som Lakers forsterket i offseason. Hvem skal stoppe dem nå som de er enda dypere enn forrige sesong. Tilveksten av spillere som Schroder, Harrell, Gasol og Matthew har gitt dem en vanvittig dybde nå. Når man har slike spillere og Caruso, Caldwell-Pope og Kuzma rundt de to superstjernene LeBron James og Anthony Davis, ja da snakker vi et sjukt bra lag.

Lakers har 14-4 og altså 10-0 on the road. Inntil jeg ser noe som tilsier annet, fortsetter jeg å backe dette laget. Nettopp dybden i lagene blir tungen på vektskålen for meg. Embiid må ha nok en superkamp, men han får det ikke like lett i denne matchupen – så langt derifra.

Om Philly er gode defensivt er Lakers enda bedre…
LeBron og AD trenger man ikke si så mye om, men det er altså alle spillerne de har rundt seg og som også kan bidra som gir den ekstra tyngden. De har så mange kort å spille på og LeBron… Herregud, jeg tåler egentlig ikke fyren, men kan jo ikke la være å bli imponert over hvordan han holder kroppen og fysikken intakt. Herregud for en utvikling han har hatt på distanseskytingen også. Når man stadig finner nye veier og utvikle seg i hans alder………

Legg også merke til at Philly her får sin fjerde kamp på fem døgn. Det kan gi noen prosents nedgang i energien utover i kampen. Når jeg imiderltid tenker meg om er det også Lakers sin fjerde kamp på 7 dager on the road med den reisingen det medfører. Samtidig er det jo nettopp der dybden i rosteren kommer inn…

Philly kan slå ALLE lag på hjemmebane når de stiller sitt sterkeste mannskap, men Lakers er NBA sitt beste lag og når man får en såpass lav linje må jeg bare prøve.

Stigis