• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Atlanta Hawks – Brooklyn Nets
  • Tips/ utfall:H/ +8,5
  • Spillestopp:28.01.2021 01:30
  • Odds:1.70
  • Innsats:4/10
  • Selskap:PinnacleSports

Dette blir det tredje møtet mellom disse klubbene denne sesongen;

2/1-21: Brooklyn – Atlanta: 96-114
31/12-21: Brooklyn – Atlanta: 145-141

1-1 i kamper og Atlanta tapte kun med 4 i første oppgjør.

Brooklyn Nets kjører altså de 3 superstjernene sammen og de fungerer allerede overraskende godt sammen. Joe Harris er også en klassespiller, mens DeAndre Jordan fungerer fint som deres bigman. Problemet og jeg mener det store problemet til Nets er dybden og en benk som produserer altfor lite. Dinwiddie ble skadet tidlig i sesongen og mister vel resten av sesongen. Med det tapte de MYE defensivt. De tapte også defensivt på at både Jarrett Allen og Caris LalVert forsvant ut i den Harden-traden. 

Så både benkeproduksjon og defensiven er store problemer for Nets og selv om de 3 superstjernene gjør 70-80 poeng, så betyr ikke det at de blåser motstanderne av banen.

Jeg tror Atlanta nok en gang kan henge seg på. Gallinari tilførerer Atlanta mye med avslutter-egenskapene sine og han er endelig back in action (står for øvrig som probable til denne). Trae Young var usikker foran forrige kamp for Atlanta, men han spilte og er i likhet med Gallinari listet som probable. Det betyr nesten alltid at de spiller og for spillet sin del er det selvsagt helt avgjørende. 

Youung, Capela og Collins er meget gode spillere. Med en spiller som Huerter som komplementerer starteren og f.eks. Gallinari som en viktig rollespiller skal de fint kunne gjøre dette til en konkurransedyktig kamp mot Nets nok en gang. Det Nets-laget har fortsatt MYE å finne ut av for å kunne utfordre Lakers om tittelen. Jeg stoler i hvert fall ikke helt på dem enda.

Det som imidlertid bekymrer meg litt er at Atlanta får back-to-back etter å ha spilt mot Clippers i går natt.

De fleste «eksperter» har tillit til at Nets innfrir linjen og kommer til å storspille fremover, men jeg holder igjen litt enda. Frem til de beviser at de også kan spille defense kjører jeg motstanderen når man får så mange plusspoeng.

Følg imidlertid med på spiller rapporten utover kvelden i forhold til om Trae Young blir bekreftet klar. Uten Young kan det bli tøft å holde følge…..

Stigis