• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Chicago Bulls – Philadelphia 76ers
  • Tips/ utfall:Bulls u/104 poeng
  • Spillestopp:04.05.2021 03:00
  • Odds:1.91
  • Innsats:3/10
  • Selskap:NordicBet

Det er meget mulig Chicago Bulls bryter 100-grensen når det gjelder antall poeng. Jeg tror dog de skal få slite med det, men spiller dem under 104 poeng.

I sine 3 siste kamper har de ikke bikket 100;

2/5: Atlanta – Chicago: 108-97
1/5: Chicago – Milwaukee: 98-108
29/4: NY Knicks – Chicago: 113-94

3 strake tap i det som er en durabelig fight om å klare play-in. Det skal bli meget tungt, for alt annet enn tap i denne vil være svært overraskende og da begynner tiden å renne ut for dem.

Hovedproblemet er jo at Zach LaVine har misset flere kamper og fortsatt er ute. Enda verre er det om Nikola Vucevic misser denne kampen (står per nå som questionable).

Philly får back-to-back etter å ha vært gjennom en unødvendig overtime mot Spurs i går. Philly er blant ligaens beste når det kommer til defense og svært ofte sliter motstanderen med å score 100 poeng.

Det er mulig de hviler et par spillere siden det er back-to-back, men de passerte Nets og topper nå Eastern Conference igjen. Det er prestisje involvert og selvsagt en fordel inn mot sluttspillet å ta førsteplassen.

Philly leder 2-0 mot Bulls denne sesongen. De vant 112-105 i februar og 127-105 i mars. Jeg tror ikke de når 105 denne gangen. Fraværet av LaVine er nevnt og han scoret totalt 49 poeng i de to kampene tidligere i sesongen. Han er deres store våpen offensivt og produksjonen har gått klart ned med han ute.

Godt mulig Vucevic blir klar eller tvinger seg gjennom noen smerter for å holde liv i sluttspillhåpet, men jeg tror ikke det har så mye å si. Mot et elitelag som Philly og deres knallgode defense tror jeg dette blir en kamp nede på 90-tallet i antall poeng.

Selv om det er back-to-back og selv om de kanskje hviler en spiller eller to, så skal Philly fortsatt være det klart beste laget. De gjorde det unødvendig spennende mot Spurs i går, men jeg anser denne utgaven av Bulls som svakere enn Spurs og tror Philly vinner kampen med minst 6 poeng. De to forrige mot Bulls er altså vunnet med 7 og 22 poeng, og i de kampene spilte LaVine…

Philly og under kan også være et alternativ, men mine to blir altså;

Chicago Bulls u/104 poeng til 1,91 (NordicBet -3 units)
Philly -5 til 1,91 (Pinnacle – 4 units)

Stigis