• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:LA Lakers – Memphis Grizzlies
  • Tips/ utfall:H + u/220,5p
  • Spillestopp:13.02.2021 04:00
  • Odds:2.50
  • Innsats:4/10
  • Selskap:NordicBet

Disse lagene har allerede møttes 2x denne sesongen;

4/1-21: Memphis – Lakers: 92-94
6/1-21: Memphis – Lakers: 94-108

Begge lag absolutt i stand til å putte opp mange scoringer. Spesielt Lakers kan være ufattelig variable i forhold til 3-poeng skytingen.

Det som er faktum er at begge klubbene spiller ganske slow paced, og begge klubber kan kjøre full lockdown defensivt hvis kampbildet tilsier det.

Når disse klubbene stiller med en dags hvile i tillegg, pleier det defensive fokuset å være top notch. Når det gjelder tempoet er Lakers ranket som nr.22 og Memphis nr.14.

De to oppgjørene tidlig i januar endte altså med 186 og 202 poeng. Linjen nå er 220,5 poeng og selv om hver kamp lever sitt eget liv finner jeg god verdi i UNDER’en. Når det gjelder kamvinner er Lakers et MYE bedre lag enn Memphis og de vil vinne en slik matchup 5 av 6x.

Anthony Davis har misset de to siste Lakers-kampene. Med han ute får offensiven til Lakers seg en solid trøkk. Den offensive ratingen viser 115,4 med AD på banen og synker til 106,2 når han er ute.

Lakers har ligaens beste defensive rating. I dagens NBA kan man knapt puste på motstanderen uten at det blir foul. Lakers er trolig best i ligaen til å forsvare seg UTEN å foule motstander. De begrenser jo dermed motstanderen når det gjelder straffeskyting og mange gratispoeng, noe som igjen senker totalen. Ta gjerne med at Memphis også er laget i ligaen med færrest forsøk fra straffemerket

Memphis er gode in the paint og Valanciunas kan være helt rå, men mot Lakers tror jeg han får det vanskeligere enn normalt. Han hadde vel bare 14 -10 og 13-11 i oppgjørene i januar (poeng – rebounds).

Har litt vondt for å se at lagene plutselig skal ta av denne gangen. Jeg ser faktisk for meg en ganske lignende matchup som de forrige oppgjørene. Ja Morant er for øvrig en skygge av seg selv etter returen fra skade, og det er selvsagt også et stort pluss i forhold til UNDER’en.

La oss håpe at Lakers ikke blir involvert i sin fjerde strake overtime. Ganske utrolig statistikk. Tar man bort overtime-kampene har de gått under 220,5 poeng i 8 strake kamper.

Memphis sliter ofte med å score bøttevis og mot Lakers sin solide defense blir det vanskelig. Kun 94 og 92 poeng mot dem i januar, så jeg prøver faktisk et sidebet på Memphis under 107,5 poeng til 1,78 – 4 units @NordicBet.

Stigis