De fleste har fått med seg Harden’s overgang til Philly. Laget er som et godstog nå, og det skal bli spennende å se hva dette laget kan utrette i sluttspillet dersom de unngår skader.

En som virkelig har nytt godt av Harden sin ankomst er Tyrese Maxey. Motstanderen er nå så opptatt av Embiid og Harden at man fort glemmer en spiller som Maxey. Harden er rå i oppspillsfasen og han finner setter sine lagkamerater i mange åpne skuddleger. Maxey er en grisegod skytter og når han får en open look som man sier smeller det.

Linjen hans ligger ganske nært sesongsnittet slik det pleier, 17,5. I de 4 kampene han har sammen med Harden viser tallene;

28-21-25-33

Så var han uten Harden i forrige kamp (ble spart for å unngå å trigge hamstring-problemene), og endte med 17 poeng igjen. Dette er ikke tilfeldig. Med Harden tilbake tror jeg Maxey fort blåser over 17,5 poeng igjen.

Kan avslutningsvis legge til at Chicago suger defensivt med skadene på Caruso og Ball. De er gode som noen offensivt, men slipper voldsomt inn med poeng nå. Det er selvsagt ikke negativt for spillet dersom vi får en svært målrik og forhåpentligvis konkurransedyktig affære.