Norge deltar i United Cup. Malene Helgø får virkelig bryne seg som deltaker på det norske laget. Med en ranking utenfor topp 100 må det være et høydepunkt å spille mot topp 100 spillere.

Hu startet mot Rus (51 i verden) og tapte 67 16. Hu hang altså godt med i 1.sett, men så viste klasseforskjellen seg så fort Rus fikk i gang rytmen i spillet sitt. Godt mulig hu klarer å henge brukbart med også mot Vekic til natten. Det er nemlig Vekic sin første kamp, og da hender deg selvsagt at man trenger en del games på å finne rytmen.

Vekic skal være enda et hakk opp i nivå. Får hu i gang serven og en solid 1.serve prosent, øyner jeg Helgø for å være ganske sjanseløs i Vekic sine servegames. Returspillet er rett og slett ikke godt nok mot en topp, topp WTA-spiller.

Jeg har valgt meg ut spillet «antall games», og tror Vekic er såpass suveren at kampen havner under 18,5 games.

Det skiller mer enn 500 plasser mellom disse på rankingen. La oss håpe det viser seg på banen også. Når det er sagt er det selvsagt lov å håpe på en gigantisk skrell også. Helgø må selvsagt gjerne vinne kampen, så lenge den går under 18,5 games.