Begge lag scorer!

Romania gikk videre fra gruppe E der samtlige av lagene endte på 4 poeng. Romania kom best ut og vant gruppen, men likevel får de en tøff 1/8-motstander i Nederland der sistnevnte er relativt klar favoritt.

Man skal likevel være forsiktig med å undervurdere Romania. Ikke minst har de tidvis imponert offensivt og det er nettopp den knappen jeg ønsker å trykke på her. At de klarer å score også mot Nederland.

Første tanke er at vi får en jevn kamp, men der Nederland enten vinner knepent etter ordinær tid, eller avgjør i ekstraomgangene. Jeg tror som sagt Romania er i stand til å score mål og går for at begge lag scorer!

Med unntak av 0-0 mot Frankrike har Nederland vært involvert i noen målrike kamper. 2-1 mot Polen i åpningskampen og 2-3 tap for Østerrike i siste gruppespillkamp. De har noen store navn defensivt, men Nederland har ALDRI vært et lag som trykker veldig på defensive knapper. Det ligger liksom litt i blodet at de skal ha en offensiv tilnærming til spillestil, noe som ofte åpner for et åpent kampbilde med en del måsjanser begge veier.

Nå er selvsagt dette en vinn eller forsvinn-kamp, men likevel. Mens jeg er ganske sikker på at Nederland scorer, og gjerne må vinne, håper og tror jeg også at Romania putter ballen i nota.

Odds: 2,15 hos Sportaza spilles på nevnte utfall (BTTS).