Begge lag scorer

Spennende duell mellom England og Nederland i den andre semifinalen av EM. England har som vanlig mottatt bøtter og lass med kritikk i hjemlandet, noe som visstnok har gått hardt inn på Southgate og flere av spillerne. Likevel, de har kranglet seg videre til denne semifinalen og som Frankrike (som også har underprestert) har de mye å gå på. Man kan jo si at de står i en semifinale til tross for å ha gått på tomgang gjennom hele mesterskapet.

Mot Nederland møter de et lag som ikke er redde for å angripe og spille fremoverrettet fotball. Et lag med Cody Gakpo i storform og som fort stikker av med Golden Boot i dette EM.

Jeg synes vi har en indikasjon på et morsomt kampbilde det der lukter lang vei at begge lag vil score. Det frister også med et spill på at England tar seg videre, men lar meg friste av høyere odds på BTTS.

England har enkeltspillere som kan score og bli en avgjørende faktor i en så viktig kamp, men Nederland er offensivt gode og en sylskarp formspiller i Gakpo. Så gi oss mål og en severdig semi 🙂