Sesongstarten i NBA nærmer seg med stormskritt. Preseason er godt i gang og lagene begynner nå å spisse formen der de beste spillerne stadig får mer spilletid. Selvsagt for å drille inn formasjoner og taktikk blant sine beste.

Alvoret starter neste uke, men et lite pre-season spill er bare moro.

OKC er fortsatt et lotterilag, et fremtidsprosjekt som har sikret seg bøtter og spann med gode picks i fremtidige drafts. De har en spennende point guard i Gilgeous-Alexander og en haug med unggutter/fremtidsprospekter. Så må det også neves at de har fått inn rutine i Derrick Favors fra Utah.

Jeg er utrolig spent på hva dette prosjektet ender med om noen år, men per nå og i sesongen som venter blir de nok en gang et lotteri-lag. De kommer til å skinne i enkeltkamper, men fansen bør ikke fable om sluttspill 🙂

Lagene møttes i går natt. Denver stilte med stjernene sine (selvsagt minus Murray som fortsatt er langt unna en retur). Jokic, fjorårets MVP, fikk over 30 minutter og de andre starterne fulgte på. Likevel tapte de for ungguttene fra OKC.

Så hvorfor spiller jeg Denver med HC her? Jo, fordi de spilte så ræva, fordi de skøyt så til de grader under normalen sin, fordi de hadde bøtter og spann med turnovers og håpløse personlige feil. Fra en coach sin side, så tett opp mot sesongstart er det rett og slett ikke akseptabelt med to slike prestasjoner back-to-back.

Nattens kamp skifter dessuten beite, da de denne gang skal til Mile-high-city i Denver. Det er utrolig med fans selv på disse pre season kampene og det forteller alt om interessen. Det å skulle prestere så dårlig en gang til, at på til foran egne fans… Nei, det nekter jeg bare å tro.

OKC hadde dessuten en dag da veldig mye klaffet. Dersom Denver lar de beste spillerne få 20+ minutter igjen, tror jeg de slår knallhardt tilbake og vinner med minst 4 poeng (pengene tilbake ved 3 poengs seier).

Husk at det er pre season, men de aller fleste spillene mine har sittet og jeg går på med selvtillit. Haha

Stigis