Victor Wembanyama er spådd en hinsides karriere. Spurs var laget som kunne plukke først fra øverste hylle, og det var tidenes selvfølge at de valgte den 19-årige franskmannen som rager 224 cm på strømpelesten. Høyden til tross, fyren har seriøse skills man sjelden ser fra en slik kjempe.

Han spiller på et ræva lag, og kommer til å bli kjempesentral. Han har flere pre-season kamper i beina, og har allerede vist litt av nivået.

Linjen dog, startet på 14,5 poeng. Nå har den gått helt opp til 17,5. Da kan det være at man nærmer seg en realistisk linje, så jeg går faktisk for PR-varianten (poeng/rebounds) da jeg synes R-linjen er for lav (6,5). Total PR-linje er i skrivende stund 23,5.

Dallas skal fortsatt bevise at Irving og Doncic fungerer sammen, og defensivt blir de shorthanded mot Wembanyana.

Tror vi fort får det slik at linjene hans øker fortløpende de første ukene av sesongen, for denne mannen blir en hit. Derfor anbefaler jeg vel egentlig å spille både poeng, rebounds eller en kombinasjon av de to, men i mot selvsagt at poenglinjen har gått voldsomt opp. Kudos til de som var våkne og spilte til 14,5. Det må være et GULLSPILL.