Dette blir kort, men Milwaukee Bucks har nå 7 strake seire etter at de fikk en treg start på sesongen. Vi snakker regjerende mestre og kanskje verdens beste spiller i front (Giannis). Det som snudde det rundt for dem var først og fremst at Jrue Holiday kom tilbake fra skade. Det samme med Kris Middleton som også var ute flere kamper. Når dette trekløveret spiller sammen blir dette laget uhyre vanskelig å slå.

De 7 kampene er alle vunnet med 7+ poeng og det kan godt bli minst det samme hjemme mot Charlotte. Bortelaget har virkelig imponert så langt og ser ut til å kunne bli et playoff-lag. Likevel er det fortsatt et stykke opp til Bucks når Giannis & co er på sitt beste.

Charlotte har dessuten tapt 2 på rad nå og har virket litt slitne i disse kampene.

Jeg blir svært overrasket om Milwaukee går på et tap i egen hule her og prøver dem -4.

Jeg komber med Denver som spiller borte mot lotterilaget Orlando. Jokic endelig tilbake for Denver og vips så vant de igjen etter mange tap på rad uten serberen på banen. Jokic ble ligaens MVP i fjor og er livsviktig for dette laget.

Orlando får tilbake Cole Anthony som vil hjelpe mye, MEN de har fortsatt et hav av skader og det hjelper ikke akkurat når man fra før er et av de desiderte bunnlagene i denne sporten.

Orlando med 7 strake tap og 10 av siste 11. Med Jokic tilbake skal og må Denver vinne. Western Conference blir et bikkjeslagsmål om seedingen til sluttspillet. Denver MÅ vinne slike kamper. Jeg prøver dem -3 poeng i denne dobbelen.

Stigis