Kan Nadal overraske?

Det blir et drømmeoppgjør allerede i 1.runde. Nadal mot Zverev er normalt et oppgjør vi kunne sett i en kvart eller semifinale, men med alle skadene til Nadal får vi altså en kamp mellom dem allerede i runde 1.

Mulig jeg overvurderer Nadal. Han har jo vært LANGT UNNA sitt vante jeg i oppladningen og det er tydelig at han er satt langt tilbake. Samtidig kan man aldri avskrive Nadal i Paris. Det er noe som sier meg at spanjolen kommer til å grave ufattelig dypt. Jeg håper han kan bli med på moroa og bli bedre og bedre jo lenger kampen går. Jeg både håper og tror han er i stand til å ta minst et sett.

Disse to møttes jo i semien i French for 2 år siden. Da var Zverev på sitt aller beste og han presset Nadal til to strake tiebreak før han pådro seg et alvorlig overtråkk. En skade som virkelig satte ham tilbake. Først i det aller siste vil jeg si tyskeren har nærmet seg sitt beste nivå igjen.

Seieren i Roma forrige uke bekreftet for alvor at Zverev nå mener alvor igjen. Likevel, jeg tror faktisk ikke han kommer til å blåse over Nadal. Kongen av grusen kommer til å få helt sykt med støtte fra tribunen og er det noen som kan løfte seg MYE så er den den mannen.

Jeg håper Nadal klarer å grave frem noe spesielt og at han får opp nivået på serven sin. Jeg prøver han +6 games og håper som sagt han lager en spennende match i det minste. Spillet kan forsåvidt gå inn selv om han skulle tape 0-3 i sett, så jeg prøver selv om spillet kanskje er gjort mer med hjertet enn hjernecellene denne gangen.