Molde skal ut i sin sjette og siste gruppespillkamp i Conference League i kveld, og det venter tøff motstand på bortebane når de norske seriemesterne gjester KAA Gent på Ghelamco Arena i Gent.

Molde innehar andreplassen i gruppen med syv poeng, to foran Gent, og behøver dermed minst uavgjort for å sikre seg avansement til utslagsrundene.

Svenske Djurgården leder gruppen klart med 13 poeng, mens Shamrock Rovers er helt sist med sine to, de to klubbene møtes i Stockholm på samme tidspunkt.

Molde tapte begge kampene mot Djurgården på overtid, sist på hjemmebane for en uke siden, og holdt Gent til uavgjort på hjemmebane i den aller første kampen i gruppespillet.

Gent har ikke hatt en alt for god sesong så langt, men står nå med fem kamper uten tap i hjemlig liga og har klatret opp på en sjetteplass der etter 1-1 borte mot Leuven sist.

Molde står med utrolige 15 seire på rad i Eliteserien når det gjenstår to kamper, og har kunnet forbedre seg maksimalt til dette oppgjøret etter å ha sikret seg ligagullet for flere uker siden.

Molde er utrolig sterke, og var bedre enn DIF sist uke, til tross for det sure tapet. Var også best hjemme mot Gent, og mangler bare å utnytte alle sjansene de skaper når de spiller i Europa.

Det tror jeg de gjør i kveld, og sikrer tre poeng, avansement og viktige koeffisientpoeng til både seg selv og Eliteserien.