• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Minnesota Timberwolves – Atlanta Hawks
  • Tips/ utfall:B/B
  • Spillestopp:23.01.2021 02:00
  • Odds:1.90
  • Innsats:4
  • Selskap:NordicBet

Minnesota klarte på utrolig vis å gi fra seg seieren mot Orlando sist. Et Orlando-lag som hadde 6 strake tap og i en kamp der to av bunnlagene i ligaen møttes.

Minnesota har kun 3-10. Karl Anthony Towns (KAT) har misset mange av kampene og uten sin store stjerne blir et fra før svakt lag faktisk enda mye svakere.

I tillegg er det vel bekreftet at også Ricky Rubio er ute nok en gang. For en roster som er så sårbar er det rett og slett krise at de to mangler.

Atlanta har ikke vært veldig gode i det siste de heller, men Atlanta fikk i hvert fall en seier under beltet igjen sist. Like utrolig som at Minnesota ga fra seg seieren mot Orlando var det at Atlanta klarte overtime og seier mot Detroit. En kamp de var på etterskudd nær sagt hele kampen.

Det var uansett to spillere som utgjorde den store forskjellen for Atlanta og nettopp det tror jeg blir avgjørende også mot Minnesota. Trae Young har vært svak en stund og begynte også svakt i 1st half mot Detroit, men så ble det trykket på noen knapper. Han endte til slutt på 38 poeng og 10 assissts. Det kan faktisk ha vært litt av en utløsning og jeg tror fort vi får se den mer vante Young fremover.

Det var likevel Clint Capela som var kampens store spiller. Han klinket til med en double-double av svært imponerende kartakter. 27 poeng og ville 26!!!! rebounds. Ikke minst er han et råskinn rent defensivt for Atlanta. Betydningen av Capela er større enn mange aner.

Jeg blir svært spent på hva dette Atlanta-laget kan få til når de er fulltallige. Dybden er stor og jeg tror de kommer til å sparke godt fra seg når også Gallinari, Bogdanovic og Dunn returnerer fra skade.

Minnesota mangler KAT og Rbuio. Atlanta har Trae Young, Capela og Collins. I tillegg er Rondo tilbake igjen og han kommer til å få flere minutter fremover.

Jeg mener det er klart fordel Atlanta pga de sentrale skadefraværene til Minnesota med KAT i spissen.

Lagene møttes i nest siste kamp for dem begge, så sent som 18. januar. Rubio og Towns var ute for Minnesota da også. Atlanta vant 108-97 (58-51). Jeg ser for meg mye av den samme utviklingen denne gangen og prøver at Atlanta leder til pause og vinner til slutt denne gangen også. 

Atlanta har rett og slett flere kort å spille på når man setter tilgjengelige spillere opp mot hverandre.