Ja, jeg tror faktisk Minnesota gjør nettopp det, SMADRER sin motstander til natta. De har allerede møttes 3x denne sesongen og Minnesota har vunnet med henholdsvis 8, 30 og 37 poeng.

Minnesota er i tillegg i kalasform med 5 strake seire og de jakter nå direkte playoffplass etter å ha ligger an til play-in turneringen nesten hele sesongen.

OKC på sin side er sjanseløse på sluttspill, men de har klart seg brukbart likevel denne sesongen. Vi snakker om et lag i full rebuild, med mange spennende prospects og som har en haug av gode picks i årene fremover. Per nå derimot er de et lag som trolig kommer til å tanke mye ut sesongen. Deres stjernespiller Gilgeous-Alexander gjør 30+ nesten på bestilling, men det skal ha lite å si i en match som dette.

Minnesota er skadefrie og har en god første-femmer. Formen er som sagt svinegod, de har ekstra hvile i forhold til OKC som spilte i går og får back-to-back. Minuttmessig var det kanskje ingen krise da de ble blåst av banen med 27 poeng for Bucks. De har 3 strake tap og har tapt dem med 13-37 poeng. Det interessante er at tapet med 37 poeng kom mot nettopp Minnesota for bare noen dager siden. Nevnte Gilgeous gjorde 33 for OKC i den kampen, men de tapte altså med 37…..

De justerer seg nok fra den kampen her, men jeg tror likevel Minnesota skurer dem av gulvet og vinner med minst 14 poeng.

Motivasjon trumfer rett og slett alt annet i denne matchen.