Milwaukee Bucks er regjerende NBA-mester. De har vært så som så denne sesongen, MEN begynner nå for alvor å røre på seg. Giannis trenger man ikke si så mye om, men nå har hans nr.2, Kris Middleton, også begynt å vise seg fra sin beste side. Jrue Holiday kompletterer en trio som gjør at når alle disse spiller og nærmer seg toppformen – da er dette et lag som kan slå ALLE. Når da Bobby Portis også har storspilt den siste tiden oser det kvalitet over hele linjen og i begge ender av banen for tiden.

Jeg forventer faktisk at de blir enda bedre i siste del av sesongen, og kommer til å være på sitt beste til sluttspillet starter.

Nå har de faktisk tapt 2 av 2 kamper mot Atlanta Hawks denne sesongen, men det velger jeg å se positivt på. Det bør sette dem i en revansjesugen posisjon, der jeg ikke ser for meg at de taper 3 av 3 mot dem. Ikke pokker… Det alene bør være motivasjon god som noen foran hjemmepublikum her.

Et poengspill på formspilleren Middleton er for øvrig også spilt, så får man håpe laget fortsetter den fine trenden de er i og tar sin 6 strake seier og sin første mot Atlanta denne sesongen.