Miami Heat har virkelig fått sving på sakene i starten av sesongen. De har vunnet 5 av 6 kamper så langt, men bak seirene finner man imponerende prestasjoner så tidlig.

De gjorde en sterk offseason og fikk inn både Kyle Lowry og PJ Tucker. Lowry har virkelig gitt en ny dimensjon til dette laget. Ja, han har vært litt kald i avslutningene etter skaden sin så langt, men han er en playmaker av rang som prioriterer pasninger, pasninger og pasninger. Han har et falkeblikk få matcher og setter sine medspillere i komfortable situasjoner igjen og igjen. Tucker er en defensiv tilvekst og bredden i stallen er nå blant de beste i NBA.

Miami blir trolig uten Bam Adebayo igjen her, men han trente igjen i går så man skal aldri si aldri. Selvsagt et tap uten han og skulle han bli klar styrker det Miami-spillet ytterligere.

Dallas har uansett sitt å slite med på skadefronten. Trolig er både Porzingis og Kleber ute igjen, og det skader selvsagt offensiven deres voldsomt. I tillegg venter man fortsatt på at Doncic skal komme ordentlig i gang. Han har underprestert, men likevel har Dallas fått en solid 4-2 åpning. Motstanden har dog vært så som så og Miami blir en skikkelig test.

Dallas har egentlig kun møtt 2 playoff-lag av et visst kaliber. De tapte åpningskampen 87-113 mot Atlanta og de tapte 75-106 for Denver. To blowout tap mot en viss motstand. Begge riktignok borte, men et Miami-lag med samme standard som i kampene hittil og jeg sliter med å se at Dallas kan vinne denne.

Oddsen justeres stadig i retning av Miami, så jeg må spille før oddsen blir for lav.

Stigis