Brooklyn får tilbake Kevin Durant som er en kjempeboost, men det er fortsatt et lag som er LANGT UNNA å være contender til NBA-tittelen. Kyrie Irving kan fortsatt ikke spille hjemmekampene (selv om det snakkes om opphevelse av vaksine-kravet i New York nå).

I tillegg er James Harden borte. Han ble jo tradet til Philly i bytte med Ben Simmons og Seth Curry, men Simmons er ennå ikke mer enn week-to-week uten at noen egentlig veit nøyaktig når han er klar for spill igjen. Inn kom også Drummond som er en god center og en heftig rebounder, men offensivt blir det første kamp for Durant med en ny setup og det skal bli spennende å se hvilken rolle Curry får med Durant tilbake.

Nets har knapt vunnet en kamp siste 15, og jeg tror ikke alt er på plass igjen selv om Durant returnerer. Durant scorer nok sine sedvanlige 30+/-, men jeg tror ikke det holder mot et elitelag som Miami Heat.

Heat har også slått Nets 2 av 2x allerede denne sesongen. I det første oppgjøret spilte både Durant og Harden uten at det hjalp noe, og i den andre var Irving på plass.

Miami vant første kamp 106-93 borte og andre kamp vant de 115-111 hjemme. Nets har tapt 6 av sine 7 seneste hjemme, mens Miami har vunnet 6 av sine 7 seneste borte.

For meg blir ikke Nets et lag å stole på før Kyrie Irving er tilgjengelig i alle kamper igjen, mens også Ben Simmons må på plass i gammel form der de også vil trenge kamper til å drilles som et lag.

Miami er allerede på plass. De topper Eastern Conference og det er nok en posisjon de ønsker å beholde før sluttspillet. Kyle Lowry mangler i denne kampen, men spillere som Butler, Adebayo, Tucker, Robinson og Herro er alle på plass.

Skal jeg spille på Nets i denne kampen blir det at Durant returnerer med bravur og går over poeng-linjen. Den er fortsatt ikke sluppet så per nå blir det Miami-seier jeg sikter meg inn på.