CJ McCollum har vært en aldri så liten åpenbaring etter han ble tradet til New Orleans, og med et har laget begynt å vinne kamper igjen også. Ikke minst har de også kastet seg inn i kampen om play-in turneringen der lagene fra 7-10 skal kjempe om de to siste playoff-plassene.

Med Zion ute hele sesongen har Brandon Ingram vært alfaen i dette laget. Han fikk en ordentlig down etter at McCollum kom inn, men så fant de begge sin plass i formasjonene og Ingram begynte for alvor å røre på seg igjen – samtidig som McCollum fikk en liten dropp i statsene.

Men Ingram var ute av forrige kamp og med et var McCollum på over 30 poeng igjen. Ingram er på nytt bekreftet ute av nattens kamp, noe som igjen betyr at McCollum er mannen som først og fremst må gjøre det for Pelicans.

Linjen har sunket fra 27,5 til 26,5, noe jeg tar som en bonus. Jeg hadde nemlig spilt til førstnevnte linje også.

I mot har man en evnt blowout, men jeg tror Orlando kan henge greit med i denne kampen. I hvert fall lenge nok til at McCollum går over denne linjen. Han ligger på 30+ minutter i så og si hver kamp og mot Denver spilte han 43 minutter. Han skyter i et volum som gir meget gode muligheter for minst 27 poeng igjen. I forrige kamp fyrte han av 10 3-poeng forsøk, noe som var opp med 3,4 forsøk fra de andre kampene og det har selvsagt med at Ingram var ute – noe han altså er igjen.

McCollum er on fire og jeg liker å backe formspillere, så får man bare krysse fingrene for en konkurransedyktig kamp og at Orlando ikke «tanker» seg ut av det tidlig.